Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tamási

Hongarije

€ 40.769

Woonoppervlakte 110m2
Perceeloppervlakte 6.867m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Huis en perceel van 6.867 moet mogelijkheden geven. Het perceel is heerlijk groot, maar er moet opgemerkt worden dat het terrein achter de woning heuvelop gaat. Ongeveer de helft is vlak en bereikbaar via een binnenweg./p>p>De woning bestaat uit twee delen (zie plattegrond). In het ene deel bevinden zich 3 kamers en in het andere deel de keuken / eetkamer met bijkeuken, badkamer en apart toilet. De beide delen zijn door een gang verbonden, maar daar is nog wel wat werk aan te doen./p>p>De woning is al voorzien van kunststof ramen en deuren, de dakconstructie boven het kamer deel is nieuw, de kelder is gebetonneerd en er is een nieuwe schoorsteen geplaatst. Veel is gedaan, maar er blijft genoeg over./p>p>Tamási leent zich wel voor toerisme door het thermaal bad, de omgeving en het Balaton. Er komen veel toeristen, dus er zijn mogelijkheden./p>p>Het perceel is 6.867 m2 groot, maar ongeveer de helft is heuvelachtig en de rest is vlak. Het vlakke deel achter de heuvel is met een binnenweg te bereiken. Op het perceel veel bijgebouwen./p>p>Water en elektra (ook 380 V) zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning wordt nu met hout kachels verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>Tamási is een stadje in een mooi heuvelachtig landschap. Het stadje is omringd met wijngaarden en is een echt vakantiestadje. Dat komt vooral door het thermaal bad en door de prima mogelijkheden om te wandelen./p>p>De belangrijkste attractie van Tamási is het thermaal bad. Het is zeer populair en vele toeristen hebben het ontdekt. Het bad ligt op een gebied van 7 hectare volop recreatie plezier./p>p>Tamási ligt tussen de rivier de Kapo en de Sió-Sárviz Vallei. Vlakbij Tamási vindt u het Gyulaj damherten reservaat. Dit is een van de grootste damherten gebieden van Europa en een excursie met een jeep, of zelfs wandelend, door het reservaat is zeker aan te bevelen./p>p>Ook het Balaton is een toeristische trekpleister vanuti Tamási. Een dagje naar het Balaton is prima te doen. met een 45 minuten zit u in Siófok./p>p>Huis in een toeristische plaats met mogelijkheden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID437718

ID makelaar2144

Prijs€ 40.769

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Tamási

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning