Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Mágocs

Hongarije

€ 35.128

Woonoppervlakte 72m2
Perceeloppervlakte 1.163m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woning is netjes in orde. In de afgelopen jaren zijn de elektra- en waterleidingen vervangen, zijn er kunststof deuren geplaatst, is de badkamer gemoderniseerd en is er een centrale verwarming aangelegd./p>p>U komt de woning binnen in de hal en daar de badkamer en de (aparte) toilet. Rechts van de hal is dan de slaapkamer en links de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken. De keuken kunt u ook van buitenaf binnengaan./p>p>Het perceel is 1.163 m2 groot en daar een opslagruimte, de garage, de kelder en ook de moestuin./p>p>Het dorp Mágocs telt ruin 2.600 inwoners en hier kunt u niet alleen prima de dagelijkse boodschappen doen, maar er is ook een kleuterschool, basisschool, een dokterspost, een tandarts, diverse restaurantjes en het is leuk shoppen in de kleine winkeltjes. Voor het betere shoppen kunt u altijd nog naar Dombóvár (op 7 km), Kaposvár(40 km) of zelfs naar de mooie stad Pécs (op een 45 km). br />Voor waterpleizer kunt u prima terecht bij de meren van Orfü (40 km) en zelfs naar het Balaton is goed te doen. Met een uurtje bent u in Siófok. Voor thermaal baden kunt u terecht in Dombóvár, maar ook in Magyarhertelend./p>p>Heerlijk dorp en omgeving./p>p>Leuke woning in een prima omgeving./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID437721

ID makelaar2141

Prijs€ 35.128

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Mágocs

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning