Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Omg. Seillans - Callas

Provence, Frankrijk

€ 740.000

Woonoppervlakte 190m2
Perceeloppervlakte 3.075m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

De kwaliteitsvilla is genesteld in het hart van de authentieke Provence en omgeven door de uitlopers van de zuidelijke Alpen en groene heuvels. Het ligt op 3 kilometer van een charmante en schilderachtig stadje op zo'n 480 meter hoogte. De goed onderhouden tuin is voorzien van grote terrassen, een riant, verwarmd zwembad van 11 x 6 meter en een jeu-de-boulesbaan. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Het ruime overdekte terras van 80 m2 biedt de perfecte schaduwplek voor memorabele diners met familie en vrienden. Binnen is de villa gebouwd met hoogwaardige materialen en biedt royale volumes. Indeling villa met op de begane grond een entreehal van ca. 6 m² met garderobe, toilet en berging, een lichte woonkamer van ca. 58 m² met indrukwekkend houten kathedraalplafond, open haard en grote raampartijen voor veel natuurlijk licht. Volledig uitgeruste keuken van ca. 11 m² en bijkeuken van ca. 4 m². Berging van 4 m².Op de eerste verdieping zijn er vier grote slaapkamers van elk 16 m² en alle voorzien van een eigen badkamer voor privacy en eigen comfort. Goede voorzieningen als airconditioning, dubbele beglazing, verwarming d.m.v. elektrische convectoren, kruipruimte, buitenverlichting, open haard, PVC-kozijnen en  internetaansluiting. Dankzij de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt, is er weinig onderhoud nodig. Energielabel C (verbruik).Het separate poolhouse van ca. 25 m² met slaapkamer van ca. 14 m² en badkamer biedt extra ruimte voor gasten of een chambre d'hôteIdeaal pand als familiehuis en/of voor seizoen verhuur.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID442526

ID makelaar10045-3306BD

Prijs€ 740.000

Bouwjaar 2006

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Omg. Seillans - Callas

Land Frankrijk

Regio Provence

Bekijk profiel

Aangeboden door:

B&D France

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning