Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Omg. Callas - Seillans (achterland Cannes - Sainte Maxime)

Provence, Frankrijk

€ 975.000

Woonoppervlakte 243m2
Perceeloppervlakte 4.668m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Op loopafstand (300 meter) van het centrum van een idyllisch Provençaals dorp ligt deze prachtige, royale villa van 243 m² woonoppervlak met veel charme. Er zijn 5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6) en er is schitterend uitzicht op de groene heuvels rondom in de pittoreske omgeving. Deze karaktervolle villa met het fraai gelegen zwembad, ronde toren en veel verwerking van natuurstenen ligt op een ruim terrein met mooie terrassen en olijfbomen. De tuin van bijna een halve hectare met veel natuur is volledig omheind, vergt weinig onderhoud en heeft een elektrische toegangspoort plus een tuinhuisje van 16 m². Indeling: de villa is gebouwd op twee niveaus met op de begane grond een entree/hal van 12 m², gastentoilet, eetkamer van 17 m², een gezellige ronde woonkamer van 30 m² met open haard, ingerichte open keuken, kantoor van 14 m² (te gebruiken als slaapkamer), slaapkamer van 18 m², badkamer en een kleedkamer. Op tuinniveau (onderste verdieping) bevindt zich de garage van 29 m², wasruimte/buanderie en het 2e woongedeelte met een woonkamer van 28 m² met kitchenette, 4 slaapkamers (16, 16, 11 en 24 m²), badkamer en apart toilet. Vanuit alle slaapkamers is er toegang tot het overdekte terras om volop van de tuin te genieten.Dubbele beglazing, PVC-ramen, centrale verwarming (olie) en aangesloten op de riolering. Er is naast leidingwater ook een natuurlijke bron voor de besproeiing van de tuin en het vullen van het zwembad. Energielabel D (verbruik).Voor liefhebbers van een royaal en sfeervol huis op prachtlocatie vlakbij winkels en restaurants.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID443832

ID makelaar3304BD

Prijs€ 975.000

Bouwjaar 1975

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

B&D France

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning