Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dencsháza

Hongarije

€ 30.769

Woonoppervlakte 84m2
Perceeloppervlakte 2.155m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>U komt de woning via het terras binnen in de hal/woonkamer en vandaaruit kunt u naar de keuken met bijkeuken, de twee slaapkamers en de badkamer./p>p>Het perceel is 2.155 m2 groot en is omheind. Op het perceel nog een garage./p>p>Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten./p>p>Dencsháza is een dorpje wat u ten zuiden van Szigetvár gaat vinden. In Dencsháza wonen ruim 600 inwoners en u kunt uw dagelijkse boodschappen doen in het dorp. Voor het grotere inkopen gaat u naar Szigetvár waar u alles groter winkelketens treft. In Szigetvár ook een thermaal en zwem bad. Verder heeft Szigetvár u van alles te bieden voor een wat grotere stad. Scholen, ziekenhuis, gezellig centrum, restaurants en terrassen. De grote en bekende stad Pécs is op een 40 minuten van Dencsháza ./p>p>Woning waar u voor niet al te veel geld al snel kunt wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID454027

ID makelaar2161

Prijs€ 30.769

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Dencsháza

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning