Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vori

Kreta, Griekenland

€ 850.000

Woonoppervlakte 380m2
Perceeloppervlakte 980m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

In het traditionele dorp Vori in het zuiden van Kreta vinden we deze prachtige villa van 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 380 m² en een grote kelder. Het huis strekt zich uit over een perceel van 980m² en biedt een grote tuin en binnenplaats. Als we de begane grond betreden, vinden we een comfortabele woonkamer met zit- en eethoek voorzien van een open haard en toegang tot het zwembad. Een volledig uitgeruste keuken is ideaal om uw maaltijden te bereiden, terwijl 4 comfortabele slaapkamers, 1 wc en een badkamer de ruime ruimte van 280 m² compleet maken. Een interne trap leidt ons naar de 1e verdieping, waar we de hoofdslaapkamer vinden met een kleine keuken, 1 badkamer en nog een ruime entertainmentkamer. Een interne trap leidt naar de kelder van het huis met een oppervlakte van 100m², daar is nog een slaapkamer met kleine keuken, ideaal voor uw gasten, 1 badkamer, opslagruimte en speelkamer. Op het dak bevindt zich ook een groot terras, vanwaar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en de vallei van Messara. Buiten is er een verwarmd zwembad met zout water waarvan u kunt genieten vanuit de verschillende zitjes die de accommodatie biedt, een comfortabele barbecueplek en een tuin voor het verbouwen van groenten. De woning is voorzien van vloerverwarming en -koeling middels warmtepompen, een zonneboiler voor warm water en een watertank van 2000 liter voor extra water.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID457951

ID makelaar1780

Prijs€ 850.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Vori

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning