Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Viannos

Kreta, Griekenland

€ 20.000

Woonoppervlakte 85m2
Perceeloppervlakte 85m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Dit is een huis dat ongeveer 100 jaar oud is en gelegen is in het dorp Viannos. De eigenaar was begonnen met het renovatieproces maar stopte en dit huis staat te koop zoals op de foto's te zien is. Van dit huis zijn verschillende elementen bewaard gebleven die getuigen van de traditionele Kretenzische architectuur, zoals de stenen muren, de gebeeldhouwde stenen rond de ramen, de handgemaakte ijzers ook op de ramen en de boog bij de ingang van het huis. De oppervlakte van de woning is 85m². De eigenaar had bij de renovatie een huis van 3 verdiepingen en tot 2 meter hoog voor ogen. Op de begane grond (eerste verdieping) wordt een keuken en badkamer gebouwd, op de tweede verdieping een woonkamer en op de derde verdieping een slaapkamer en een badkamer. Het hofje blijft zoals het is, een pittoresk en karakteristiek hofje van de huizen van de bergdorpjes van Kreta. Het huis is, vanwege de ligging, omgeven door traditionele elementen die te zien zijn in de kleine stenen steegjes van het dorp, de potten die in bijna elk huis buiten staan en de aardse kleuren op de muren van de huizen. Viannos is een dorp dat de bergen met de zee combineert. Daarom wordt dit huis beschouwd als een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een zomerhuis als uitvalsbasis voor hun excursies. Viannos is ook een dorp van groot historisch belang dat zijn tradities en waarden heeft weten te behouden. Het ligt dicht bij niet-toeristische vervreemde stranden zoals Keratokampos, Dermatos en Kastri.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID460125

ID makelaar1359

Prijs€ 20.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Viannos

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning