Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dombóvár-Szőlőhegy

Hongarije

€ 28.205

Woonoppervlakte 92m2
Perceeloppervlakte 3.925m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De woning is gelegen in een wijngebied nabij Dombóvár in een prachtige groene omgeving. Een ideale plek om te ontspannen, te genieten van de nabijheid van de natuur en toch het gemak van de stad dichtbij./p>p>De woning beschikt over een ruime hal, een woonkamer, twee slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer en apart toilet./p>p>Het perceel is 3.925 m2 groot en daar diverse bijgebouwen zoals een garage, stal (geschikt voor paarden) en een kelder./p>p>Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met de houtkachel. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>Deze woning gaat u vinden in een wijngebied maar kan door buitenlanders op de normale manier aangekocht worden. De woning is te bereiken via een betonweg die ook bij regen en sneeuw goed te berijden blijft./p>p>Szőlőhegy ligt naast het stadje Dombóvar. Hier kunt u rustig wonen en toch genieten van de stad. Alle mogelijkheden snel in de buurt en toch rust en ruimte./p>p>Mooi kans op een woning midden in de natuur. Buren zijn hier op een flinke afstand./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463085

ID makelaar2184

Prijs€ 28.205

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Dombóvár-Szőlőhegy

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning