Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Szepetnek

Hongarije

€ 56.153

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 1.861m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>Het huis, gebouwd in 1959, is aan renovatie toe. In de woning nu een woonkamer, 3 slaapkamers, de keuken en badkamer. Naast het huis bevindt zich een grote garage, die plaats biedt aan een groter voertuig./p>p>Het perceel is 1.861 m2 groot./p>p>Gas, water, elektra en riolering zijn aanwezig. Er is de mogelijkheid van verwarming met gas convectoren. Internet en/of telefoon aansluiten is mogelijk./p>p>Szepetnek gaat u wat meer naar het zuidwesten vinden. In het dorp wonen een 1.700 inwoners en u kunt er prima de dagelijkse boodschappen doen. De stad Nagykanizsa lig op een 7 km en daar alles wat een grote stad kan bieden. Van winkelketens, een gezellig centrum met restaurantjes en terrassen tot scholen, sportgelegenheden, een ziekenhuis etc./p>p>Als u van thermaal baden houdt dan is Bázakerettye in de buurt. Op maar 16 km vindt u een mooi bad. Dagje naar het Balaton is ook prima te doen. Met een 45 minuten bent u in Balatonberény./p>p>U zit hier niet ver van Kroatië dus een uitstapje over de grens is gauw gemaakt en in ruim 1,5 uur bent u in Zagreb. Makkelijker bereikbaar vliegveld dan Boedapest./p>p>Leuke omgeving, maar het huis behoeft flink wat werk./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463088

ID makelaar2181

Prijs€ 56.153

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Szepetnek

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning