Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nikla

Hongarije

€ 53.589

Woonoppervlakte 72m2
Perceeloppervlakte 676m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woning is klein, maar fijn. De buitenkant is aardig up-to-date. Twee jaar geleden is het dak gerenoveerd en bedekt met platen. Ook is de woning met 10 cm isolatie bedenkt en gepleisterd en geschilderd. De binnenkant moet nog aangepakt gaan worden./p>p>U treft hier de gang, woonkamer, slaapkamer, keuken met bijkeuken en de badkamer./p>p>Water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een riolering. De woning wordt verwarmd met de houtkachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Nikla is een rustig dorp waar ruim 700 inwoners wonen. Een zogenaamd lintdorp. In het dorp kunt u de dagelijkse boodschappen doen en voor de rest kunt u naar Marcali. ligt op een 10 km en daar de Tesco, Aldi, lidl en andere winkelketens. Ook leuke kleine winkels, restaurants, scholen etc. In Marcali ook een mooi zwembad en thermaal bad./p>p>U woont hier op een 15-20 km van het Balaton. U kunt makkelijk naar Balatonmariafürdö, maar ook naar Fonyód waar iedere woensdag en zaterdag een markt is./p>p>Leuk huis in een rustig dorp, niet te ver van het Balaton./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463090

ID makelaar2179

Prijs€ 53.589

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nikla

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning