Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nagykanizsa

Hongarije

€ 45.640

Woonoppervlakte 69m2
Perceeloppervlakte 2.165m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>Net buiten de stad van Nagykanizsa ligt een wijngebied (Látóhegy) en daar gaat u deze woning vinden. Mooi complete vakantie woning. U kunt hier direct gaan wonen./p>p>De woning biedt u twee verdiepingen. Onderin de kelder met gereedschappen nodig voor het maken van de wijn en boven de woonkamer, slaapkamer, keukentje en badkamer. Hier ook het terras waar u heerlijk van het uitzicht kan genieten./p>p>Het perceel is 2.165 m2 groot en daar bomen en wijnranken,/p>p>Er is water en elektriciteit. De woning wordt met de houtkachel verwarmd./p>p>De woning is goed bereikbaar. U kunt de woning snel op eigen naam kopen./p>p>Dit is een woning in het wijngebied. Mooie percelen met veel druiven en/of fruitbomen en veel rust. Net buiten de stad Nagykanizsa. Een flinke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt./p>p>In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km./p>p>Hier treft u rust en ruimte en een heerlijke plek om te relaxen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463091

ID makelaar2178

Prijs€ 45.640

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nagykanizsa

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning