Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Wagrain

Salzburg, Oostenrijk

Vanaf € 1.050.000

Woonoppervlakte 150m2
Perceeloppervlakte 350m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Te koop prachtig chalet van 125 m² in ADAPURA Chaletdorf / Wagrain.

,,Hartje'' Ski Amadee, naast de piste met hoog rendement !

Profiteer van de unieke ligging bij het dalstation van de Grafenbergbahn, vanwaar u via de moderne G-Link-lift gemakkelijk de skigebieden Wagrain Grießenkareck, Flachau en St. Johann Alpendorf kunt bereiken. Daarnaast is er een toegang "Ski-IN" direct vanaf de pistes naar het chalet. De woning heeft een geweldig panoramisch uitzicht over de prachtige bergen en de vallei van Wagrain.

Indeling
Het chalet (over 3 verdiepingen, de parterre verdieping nog naar keuze in te vullen met bv. 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers ) is doordacht met een stijlvol ontwerp en heeft een open woonkeuken en een ruim balkon. Het appartement is geschikt voor maximaal 8/14 personen - er zijn 3 ( of 5/6) slaapkamers en 2 (4) badkamers beschikbaar, een van de twee "en suite" inclusief douche en privé infra rood sauna. De toeristische verhuur van het appartement wordt georganiseerd en afgehandeld door het bedrijf Alpen Travel, de bijbehorende receptie bevindt zich in het hotel. Alle inventaris en een parkeerplaats in de ondergrondse garage zijn inbegrepen in de netto aankoopprijs.

Dorp / plaats
Het appartement is gelegen in het chaletdorp in Wagrain-Kleinarl in het Salzburgerland, bij het dalstation van de Grafenbergbahn, van waaruit u gemakkelijk de skigebieden Wagrain Grießenkareck, Flachau en St. Johann Alpendorf kunt bereiken met de moderne G-Link-lift. Verder is er een supermarkt en sportwinkels inclusief skiverhuur en een skischool in de directe omgeving - minder dan 5 minuten lopen. De infrastructuur van het naastgelegen hotel biedt 4 verschillende restaurants die geen enkele culinaire wens onvervuld laten. Na een lange dag skiën kunt u ontspannen in de waterwereld van Wagrain, op slechts 10 minuten lopen. Wagrain heeft niet alleen veel te bieden in de winter, in de zomer kunt u tal van wandelroutes, de touwtuin en het downhill-fietspark bezoeken. Om af te koelen op warme dagen kunt u zich opfrissen in het buitenzwembad van het chalet.

Inrichting
Het chalet is al volledig ingericht en uitgerust voor toeristische verhuur. Het hele chalet heeft onbeperkt gratis internet. De skiruimte van het chalet is uitgerust met een schoenenwarmer. U heeft direct toegang tot het huis om uw bagage uit te laden en de ondergrondse parkeergarage in te rijden.
Een aparte receptie van het chaletdorp bevindt zich in het rechtergedeelte van het hotel bij de ingang van het chaletdorp, biedt vriendelijke klantenservice en helpt u graag met het reserveren van een tafel in een van de vier restaurants van het hotel.

Diversen
Bouwjaar: 2019
Brand- / energiebron: stadsverwarming
Soort verwarming: vloerverwarming
Bij aankoop wordt u 1e eigenaar

Vraagprijs €1.150.000,- netto .kk. (kosten koper)

Vraag naar meer informatie.

Persoonlijke Nederlandse begeleiding en bezichtiging, bezoek bij u thuis voor uitleg.

Voor informatie en inlichtingen bel of mail Alpine Second Homes / Uw Alpen Coach nr 1 ,,Met ons maakt u de ,,Beste Keuze''

Inlichtingen Alpine Second homes: 0031 6 15 344 110.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID92542

PrijsVanaf € 1.050.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres markt 58 A

Postcode 5602 Wagrain

Plaats Wagrain

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Alpine Second Homes

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning