Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een tweede huis in Macedonië

Macedonië, de bakermat van Alexander de Grote, de brug tussen het mystieke oosten en het diverse westen. Dáár, tussen de bergen, ligt het Azuurblauwe meer van Ohrid.  Aan de kust van dit sprookjesachtige meer gevuld met zuiver en helend bronwater ligt de middeleeuwse stad Ohrid, "City of Light."

Een smeltkroes van oost en west, van het mystieke en het diverse. Dit kunt u ervaren als toekomstige medebewoner in het eten, de gastvrijheid, de ongerepte natuur, de middeleeuwse sferen en haar  culturele schatten. Het hele jaar door is het klimaat uitermate geschikt voor de sport of de vrijetijdsbesteding welke u graag uitoefent of beleeft. In de zomer een warm oord om te genieten van zon, water en bossen kunt u zich uitleven in verschillende vormen van watersport en in de winter een winterwonderland wat zich uitstekend leent voor de lange latten vanwege gegarandeerde verse sneeuw in de bergen!

Ziet u het voor zich? U opent de gordijnen van uw net verworven tweede huis en kijkt uit over het meer omringt door groene bergen en beschenen door een warme zomerzon. U wandelt langs de middeleeuwse stadsmuren het pittoreske centrum van Ohrid binnen, een stad die door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed, nabij uw appartement. Daar treft u heerlijke, betaalbare restaurantjes en terrasjes aan, waar u gegarandeerde verse producten op uw plate geserveerd zult krijgen.

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Droom tweede huis steeds vaker realiteit

Voor het eerst in bijna 2 jaar is er eindelijk weer een Second Home Beurs in Utrecht. De eerste grote consumentenbeurs in de Jaarbeurs sinds de start van de pandemie. Van 1 tot en met 3 oktober zijn geïnteresseerden in de aankoop van een tweede huis, tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bekijk

Vakantiewoning verzekeren? Waar moet je aan denken?

Met de zomer in aantocht, droomt iedereen alvast van een aanstaande zonvakantie. Door de beperkingen voor reizen naar het buitenland, heeft u het afgelopen jaar weinig gebruik kunnen maken van uw vakantiewoning. Grote kans dus dat u inmiddels niet meer kan wachten om zelf naar uw vakantiewoning af te reizen, of deze te verhuren aan gelukkige vakantievierders.

Bekijk

Vakantiehuis kopen in Macedonië wint aan populariteit

De democratische economie van Macedonië is er na een korte en kleine crisis weer helemaal bovenop. De economische groei in Macedonië klom afgelopen jaar omhoog naar

Bekijk

Uw tweede huis als een gezonde investering

Waar denk u aan bij het kopen van een tweede huis; Is de woning wel mooi, courant, mijn smaak en van deze tijd ? Wat is de koopprijs? Wat krijg ik er eigenlijk voor? Hoe is de ligging? is het makkelijk bereikbaar? Is er wel gezelligheid in de buurt? Hoe is het uitzicht? Hoe is het Juridisch geregeld? Wordt ik wel geheel eigenaar, is er een kadaster ? Hoe is de kwaliteit van de bouw? Heb ik garantie? Gaat de rest van mijn familie hier ook van genieten? Zijn de mensen daar vriendelijk? Is dit al met al voor mij wel een ,,gezonde’’ investering? Allemaal zaken die erg belangrijk kunnen zijn in de tijd van nu, in ons snelle en hectische leven!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden