Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Portugal?

Droom je van een vakantiehuis in Portugal (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.

Inhoud 
- Hoe zorg je ervoor dat jouw aankoop een goede belegging is? 
- Wat betekent 'rendement' en wat is het verschil tussen bruto en netto?
- Welke overwegingen moet je maken?
- Met welke onvoorziene kosten moet je rekening houden?
- Cijfers en info over een vakantiehuis in Portugal
- Tips en tricks van de experts

Gerelateerde berichten

Bekijk

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Spanje?

Droom je van een vakantiehuis in Spanje (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.

Bekijk

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Nederland?

Droom je van een vakantiehuis in Nederland (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.

Bekijk

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Frankrijk?

Droom je van een vakantiehuis in Frankrijk (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden