Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Spanje?

Droom je van een vakantiehuis in Spanje (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.

Inhoud 
- Hoe zorg je ervoor dat jouw aankoop een goede belegging is? 
- Wat betekent 'rendement' en wat is het verschil tussen bruto en netto?
- Welke overwegingen moet je maken?
- Met welke onvoorziene kosten moet je rekening houden?
- Cijfers en info over een vakantiehuis in Spanje
- Tips en tricks van de experts

Gerelateerde berichten

Bekijk

Webinar: Een huis kopen in Italië - Deel 2

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken.

Bekijk

Webinar: Een huis kopen in Italië - Deel 1

Het kopen van een tweede woning in Italie is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Second Home organiseert daarom op regelmatige basis webinars met deskundigen. Zij delen hun kennis over alle praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een cruciale rol spelen.

Bekijk

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Portugal?

Droom je van een vakantiehuis in Portugal (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.  

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden