Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Spanje breekt records met vastgoedinvesteringen in 2015

Investeringen in Spaans vastgoed bereikten een record in 2015. Volgens de gegevens van BNP Paribas Real Estate, met een transactiewaarden van € 11.700 miljoen euro, wat niet alleen een stijging is van 67% ten opzichte van 2014, maar ook 25% hoger zijn dan de jaren voor de crisis.

BNP geeft aan dat na een recordjaar, “het waarschijnlijk is dat de transactiewaarde zal stabiliseren rond € 8.500 miljoen euro (het was € 9.000 miljoen euro in 2007), als gevolg van “schaarste aan passende investeringskansen en een verwachte stijging van de geld kosten”.

Het aantal geregistreerde transacties bevestigd ook het herstel van de vastgoedmarkt, met een record van 271 transacties in 2015, het hoogste aantal sinds te vergelijkingen, en met een aantal van 169 transacties in 2014.

Bron: BNP Paribas Real Estate

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een nieuwbouwwoning kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje is populair. Veel mensen dromen van een eigen plek onder de Spaanse zon. Een plek waar je op je eigen terras kunt genieten van een vers gezette café con leche terwijl de ochtendzon de dag verwelkomt.

Bekijk

Hoe vind je de beste locatie voor je huis in Spanje?

In dit blog geven we tips en advies over hoe je de beste plek vindt om te wonen in Spanje.

Bekijk

Subsidie op zonnepanelen in Spanje. Hoe zit dat?

Zonnepanelen op je huis in Spanje. Hier vind je alle subsidieregelingen op een rij

Bekijk

NIE-nummer Spanje: wat is het en hoe vraag ik het aan?

In dit artikel leggen we uit wat het NIE-nummer is, waar je het voor nodig hebt en hoe je hem aanvraagt

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden