Afl.4 Nexthome - Jeroen van der Werff

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Jeroen van der Werff van NextHome B.V. / Grandwindsockbonaire over het kopen van een vakantiewoning op Bonaire.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Second Home TV: Villa Resort Harderwold

In deze eerste aflevering van Second Home TV brengen Tom en Henkjan een bezoek aan Harderwold Villa Resort. Een prachtig resort gelegen aan het Veluwemeer.

Bekijk

Afl.33 Dutchen - Jaap-Jan Smit

Jaap-Jan Smit van Dutchen - bijzondere vakantieverblijven vertelt Arno van Way of Living meer over de ontwikkelingen van de bijzondere accommodaties in onder meer Nederland, Duitsland en Finland.

Bekijk

Afl.32 Azull - Marleen de Vijt

Droomt u ook van een tweede woning in Spanje? Marleen de Vijt van Azull geeft in het interview met Sanne van Way Of Living een aantal tips.

Bekijk

Afl.31 Nordqvist - Han Kruys

Arno van Way of Living interviewt Han Kruys van Nordqvist tijdens de Second Home Beurs. Volgens Han is Zweden booming! Het is makkelijk om een tweede huis te kopen en eventueel te verhuren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden