Aflevering 13

Waar moet je aan denken bij de aankoop van een chalet? In aflevering 13 interviewt Arno van Way Of Living Chris Brandsema van Arcabo. Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Aflevering 24

Het mediterrane klimaat, de interessante cultuur en de gastvrijheid van de Griekse bevolking. Een vakantiewoning in Griekenland? Giorgos Gavriilidis van Elxis Greek Real Estate Services vertelt Arno van Way Of Living daar meer over.

Bekijk

Aflevering 23

Meer informatie over de woningmarkt in Turkije? In aflevering 23 interviewt Sanne van Way Of Living Pelin Nesil van Real Property Solutions. Bekijk de video hier.

Bekijk

Aflevering 22

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Way Of Living, Marjolein Groot van Be Spoiled over het kopen van een vakantiewoning op Ibiza of Mallorca. Bekijk de aflevering hier!

Bekijk

Aflevering 21

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met haar uitgestrekte bossen, fascinerende zandverstuivingen, typische landerijen en historische stadjes, is de Veluwe een van de populairste bestemmingen van Nederland. Arjan van der Steeg van Vogelveld vertelt Arno van Way Of Living hier meer over.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden