Aflevering 20

Arno van Way Of Living Interviewt Erwin Hartgring van Spaanse Droomhuizen over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Valencia. Bekijk nu aflevering 20 van Second Home TV!

Gerelateerde berichten

Bekijk

Aflevering 23

Meer informatie over de woningmarkt in Turkije? In aflevering 23 interviewt Sanne van Way Of Living Pelin Nesil van Real Property Solutions. Bekijk de video hier.

Bekijk

Aflevering 22

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Way Of Living, Marjolein Groot van Be Spoiled over het kopen van een vakantiewoning op Ibiza of Mallorca. Bekijk de aflevering hier!

Bekijk

Aflevering 21

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met haar uitgestrekte bossen, fascinerende zandverstuivingen, typische landerijen en historische stadjes, is de Veluwe een van de populairste bestemmingen van Nederland. Arjan van der Steeg van Vogelveld vertelt Arno van Way Of Living hier meer over.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden