Aflevering 21

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met haar uitgestrekte bossen, fascinerende zandverstuivingen, typische landerijen en historische stadjes, is de Veluwe een van de populairste bestemmingen van Nederland. Arjan van der Steeg van Vogelveld vertelt Arno van Way Of Living hier meer over.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Aflevering 33

Jaap-Jan Smit van Dutchen - bijzondere vakantieverblijven vertelt Arno van Way of Living meer over de ontwikkelingen van de bijzondere accommodaties in onder meer Nederland, Duitsland en Finland.

Bekijk

Aflevering 32

Droomt u ook van een tweede woning in Spanje? Marleen de Vijt van Azull geeft in het interview met Sanne van Way Of Living een aantal tips.

Bekijk

Aflevering 31

Arno van Way of Living interviewt Han Kruys van Nordqvist tijdens de Second Home Beurs. Volgens Han is Zweden booming! Het is makkelijk om een tweede huis te kopen en eventueel te verhuren.

Bekijk

Aflevering 30

Waar ligt Calpe in Spanje? Lana Claerhout van SeaSun Property vertelt Arno van Way Of Living daar meer over.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden