Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Afl.28 SOOF & Thijmse Berg - Jurjen van Dijk

Vanuit je eigen eco lodge genieten van de gekleurde blaadjes, eikeltjes en kastanjes in de prachtige landschappen van de Utrechtse Heuvelrug. Dat is mogelijk bij Vakantiepark Soof! Jurjen van Dijk vertelt Sanne van Way Of Living hier meer over.

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Persbericht: Nederlanders massaal op zoek naar woning buitenland

Utrecht, 24 maart 2024 - Dit weekend heeft de Second Home Beurs in Utrecht een opvallend record geboekt met ruim 13.000 bezoekers die massaal op zoek waren naar een woning in het buitenland. De toename van 40% in vergelijking met de vorige editie in september bevestigt de groeiende trend onder Nederlanders om hun horizon te verbreden en te investeren in vastgoed over de grens.

Bekijk

Uitzending Way of Living RTL4

Als vaste partner van Second Home waren presentatoren Sanne en Arno ook afgelopen editie weer aanwezig op de Second Home Beurs in Utrecht voor de opnames van Way of Living.

Bekijk

Second Home TV: Maasresidence Thorn

In deze vierde aflevering van Second Home TV zijn we op bezoek bij Maasresidence Thorn. Een vakantiepark aan de rand van het mooie stadje Thorn in Zuid-Limburg. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van 270 vakantiewoningen. Henkjan en Tom gingen in gesprek met Guy en Hans van Arcus Zuid.

Bekijk

Second Home TV: Mooi Twente Lodges

In deze derde aflevering van Second Home TV zijn we op bezoek bij Mooi Twente Lodges. Een kleinschalig vakantiepark aan de rand van Markelo waar op dit moment hard wordt gewerkt aan de realisatie van 35 luxe Lodges. Henkjan en Tom gingen in gesprek met Jeroen en Patricia van Mynexthome.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden