Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Deel 1: Een vakantiewoning kopen in de Nederland, hoe pak ik het aan?

Denk je er aan om een tweede woning te kopen in Nederland, maar je weet nog niet goed waar te beginnen? Tijdens deze online webinar vertellen Aad Rekelhof (De Vakantiemakelaar) en Hans Van Der Mijl (Kontour Vastgoed Nederland) hoe je je aankoop moet aanpakken. 

Inhoud 
- Waarom kiezen voor Nederland?
- Hoe gaat het aankoopproces?
- Wat is de rol van een makelaar?
- Tips van de experts

Waar?
Deze webinar kan je volgen waar je maar wil. Het enige wat je nodig hebt is een computer (of een mobiel toestel zoals een tablet) en een internetverbinding.

Wanneer?
Deze webinar is onmiddellijk te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Webinar: Een huis kopen in Italië - Deel 2

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken.

Bekijk

Webinar: Een huis kopen in Italië - Deel 1

Het kopen van een tweede woning in Italie is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Second Home organiseert daarom op regelmatige basis webinars met deskundigen. Zij delen hun kennis over alle praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een cruciale rol spelen.

Bekijk

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Portugal?

Droom je van een vakantiehuis in Portugal (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.  

Bekijk

Deel 2: Hoe haal ik meer rendement uit mijn vakantiewoning in Spanje?

Droom je van een vakantiehuis in Spanje (of ben je al in het bezit van een tweede woning) en wil je meer rendement halen? Dan hebben wij heel goed nieuws! Tijdens deze online webinar vertellen Jens van den Broek en Tristan Albersen (beide Micazu) hoe je een hoger rendement kan realiseren en hoe je dit moet aanpakken.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden