28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Chalet La Renardiere, Haute-Nendaz, Wallis, Zwitserland

Valais, Zwitserland

3Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
Het project ‘La Renardiere’ is gelegen in het dorp Haute-Nendaz, die, zoals La Tzoumaz en Verbier, direct verbonden is met het prachtige 4-vallei skigebied.
€1.130.000

Type Roerdomp

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
24Picture
€148.333

Chalet - nr. 30 - rt 21

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
15Picture
€95.000

Chalet - nr. 27

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
17Picture
€73.000

Chalet - nr. 3

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
19Picture
€99.500

Type Cube Exclusif - Hulst nr. 3

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
23Picture
€125.000

Chalet Le Cerf, Haute-Nendaz, Wallis, Zwitserland

Valais, Zwitserland

6Slaapkamer
6Badkamer
8Picture
Centraal doch rustig gelegen in Haute-Nendaz bevindt zich Chalet Cerf, een luxe chalet met uitzicht op de Vallee du Rhône en de Gletsjer van Les Diablerettes.nnNendaz is gelegen in het Rhonedal en is onderdeel van het wereldberoemde 4-Valleien skigebied.
€2.605.000

Type Reiger

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
20Picture
€136.667

Uniek aanbod - Chalet Fügen

Tirol, Oostenrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
UNIEK AANBOD - Vrijstaande Chalet, compleet gemeubileerd en geschikt voor 7-9 personen. Met veel zorg bewoond en onderhouden door eigenaren, nooit verhuurd geweest! in NIEUWSTAAT! Gehele jaar geopend. Zie bijlage voor zeer uitgebreide omschrijving en aanvaarding in overleg.
€129.500

Chalet "De Pelikaan"

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
19Picture
Op Chaletpark Boomans te Aalten is dit goed onderhouden recreatiechalet gelegen op een perceel 200 m2 , gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. nHet betreft een onderhoudsvriendelijke chalet met kunststof kozijnen en een vrijstaande houten berging.
€49.500

Chalet

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
25Picture
€176.000

Chalet C25

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
8Picture
Op een unieke, bosrijke, rustige plek op recreatiepark de Dikkenberg in Bennekom te koop aangeboden:nPrachtige, overjarige, niet gebruikte chalet met vrijstaande berging en parkeergelegenheid op eigen grond.
€98.000
85 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.