28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Woodgalow - nr. 168

Zeeland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
€89.500

Chalet

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
€220.000

Type Waterhuis - nr. 42

Friesland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
19Picture
€174.500

Recreatiewoning te koop in Putten, Veluwe

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
€59.750

Chalet Nieuwbouw

Veneto, Italië

3Slaapkamer
400Badkamer
2Picture
€480.000

Woodgalow - nr. 102

Zeeland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€61.400

Type Stern

Overijssel, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
28Picture
€151.666

Buitenverblijf - nr. 297

Limburg, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
14Picture
€72.500

Chalet - nr. 189

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€72.500

Type Cabana - Slechtvalk nr. 12

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
17Picture
€59.000

Type Panorama Chalet

Limburg, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
15Picture
€99.500

Chalet - nr. 249

Noord-Holland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
11Picture
€113.000
91 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.