8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

 

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Type Veldhoeve - nr. C29

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
26Picture
Prachtige Veluwse boerderij op een privacyvol bosperceel eigen grondOp de Veluwe, direct aan de bossen en heideveldenSfeervolle inrichting, inclusief romantische bedsteeDeze prachtige Veluwse boerderij heeft een zeer mooie inrichting en is gelegen op een privacyvol bosperceel (eigen grond).
€119.000

Chalet

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
€179.900

Chalet

Sauerland, Duitsland

0Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
Prijs op aanvraag

Chalet - nr. 148

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
17Picture
Goed onderhouden chalet op de VeluweRustig gelegen, bosrijke en privacyvolle kavel (huurgrond)Op een familiepark met een uitgebreid faciliteitenaanbodDit betreft een goed onderhouden chalet, prachtig gelegen op een bosrijke kavel op de Veluwe (huurgrond).
€27.995

Rustzoekers opgelet! Chalet in bosrijke omgeving

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
14Picture
Te Koop op chaletpark HorizonDit prachtige en perfect onderhouden ruime chalet. Chaletpark Horizon is een zee van rust. Als u aan komt lopen hoort u alleen maar fluitende vogels en rust om u heen. Horizon heeft circa 25 kavels met een prachtige natuurvijver in het midden.
€42.500

Type Cube L'Avenir - Jeneverbes nr. 17

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
24Picture
Modern en luxueus L-vormig chaletOp het zeer complete Droompark De Zanding, naast Nationaal Park De Hoge VeluweGoede verhuurmogelijkheden, maar verhuur is niet verplichtOp het zeer complete Droompark De Zanding, naast Nationaal Park De Hoge Veluwe, staat dit moderne en luxueuze L-vormige chalet te
€199.000

Recreatiecentrum Bergumermeer

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Ons vakantiepark ligt direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Het is een perfecte plek om te genieten van al het moois wat Friesland te bieden heeft.
Price on request

Chalet - nr. A30

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
Uitstekend onderhouden chalet op een hoekperceel eigen grondZeer fraaie inrichting en dicht bij de centrumvoorzieningenBijzondere locatie tegenover Nationaal Park De Hoge VeluweDit betreft een uitstekend onderhouden en zeer fraai ingericht chalet op eigen grond.
€97.500

Chalet - nr. G11

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
Fraai, vrijstaand chalet op eigen grondGelegen op een mooie, bosrijke kavelPrachtige plek in Arnhem, tegenover Nationaal Park De Hoge VeluweOp het mooie en kindvriendelijke Droompark Hooge Veluwe wordt dit fraaie, vrijstaande chalet op eigen grond te koop aangeboden.
€39.500

Midden op 't Land

Utrecht, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Camping “Midden Op ‘t Landt” beschikt over ruime kampeerplaatsen, zodat niet alleen u, maar ook uw kinderen genoeg bewegingsvrijheid hebben om te genieten van de vakantie. Maar ook zonder gezin is het prima toeven. Geniet van de buitenlucht en het buiten zijn zoals u dat wilt.
Price on request

Type Roerdomp

Overijssel, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
24Picture
6-persoons Waterlodges met terras aan het waterTwee badkamers, waarvan één en suiteGarantierendement van 5,5% netto (tot 1 januari 2028, inclusief onderhoud)Op Vakantiepark Giethoorn, midden in het centrum van Giethoorn, vind je deze waterlodges.
€148.333

De Kuilart

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Altijd al een eigen tweede huis willen hebben aan het water? Je wilt ruimte en rust te midde van een groen en weids waterlandschap. Maar ook faciliteiten zoals o.a. binnenzwembad, restaurant aan het water en jachthaven, zodat iedereen zich vermaakt en jij kunt ontspannen.
Price on request
118 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.