Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Chalet - nr. F23

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
18Picture
* Goed onderhouden chalet op eigen grond* Rijk begroeide kavel* Tuin rondom met vrijstaande berging* Unieke locatie tegenover Nationaal Park De Hoge Veluwe* Op een mooi en kindvriendelijk vakantiepark* Woonkamer met groot hoekraam en openslaande terrasdeuren* Open hoekkeuken met koelkast met vriesv
€63.500

Type Veenoord - nr. 9

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
23Picture
* Uitstekend onderhouden, vrijstaande, gelijkvloerse chaletwoning* Gelegen op een rijk begroeide kavel eigen grond* Tuin rondom met terras op het zuiden* Midden op de Veluwe, omringd door bossen en landerijen* Lichte woonkamer met leuke hoekerker en openslaande terrasdeuren* Prachtige open keuken m
€149.500

Buitenverblijf Luxe - nr. 319

Limburg, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
15Picture
* Prachtig en luxe Buitenverblijf in een frisse kleur!* Volledig gerenoveerd en compleet nieuwe en zeer sfeervolle inrichting* Binnen- en buitenkant recent opnieuw geschilderd (romantische pasteltint buitenzijde, white wash binnenzijde)* Gelegen op eigen grond* Mooie ligging met speeltoestellen voo
€95.000

Boerderij chalet - nr. 98

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
15Picture
Bent u op zoek naar een sfeervolle en zeer goed onderhouden accommodatie op de Veluwe? Wilt u prachtige natuur combineren met een veelzijdig park, zodat er altijd wat te beleven is? Dan is dit zeer fraaie Boerderij chalet zeker het bezichtigen waard!Het vrijstaand chalet is gelegen op eigen grond e
€96.000

Chalet - nr. 28

Flevoland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
24Picture
Dit comfortabele chalet heeft een mooie ligging op een fraai en veelzijdig vakantiepark aan het Veluwemeer, in een bosrijke omgeving. Het betreft een kavel eigen grond. De woning is goed onderhouden en door de canexel uitvoering vergt het weinig onderhoud.
€69.000

Chalet - nr. A9

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
17Picture
Op Droompark Hooge Veluwe wordt dit zeer nette chalet te koop aangeboden. Het betreft een prachtige locatie in Arnhem, direct tegenover Nationaal park de Hoge Veluwe en op een kindvriendelijk vakantiepark.
€89.500

Type Veenoord

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
U kunt op Landleven De Wyckel ook kiezen voor een reeds gebouwde, instapklare recreatiewoning, zoals type Veenoord. Deze prachtige en ruime recreatiewoningen zijn gelegen op eigen grond. Dit woningtype heeft een leuke hoekerker en heeft een bijpassend tuinhuis.
€116

Type Stern

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
28Picture
De waterlodges van type Stern zijn voorzien van drie slaapkamers en bieden daarmee plaats aan zes personen. Het gezellige woongedeelte beschikt over een zithoek en eetgedeelte. De keuken is onder meer uitgerust met een vaatwasser en combi-oven.
€152

Woodgalow - nr. 102

Zeeland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
18Picture
Indien u op zoek bent naar een betaalbare recreatiewoning in zonnig Zeeland, dan is dit fraaie houten chalet wellicht iets voor u. Deze Woodgalow is gelegen op Camping Stelleplas. U vindt hier rust en ruimte, terwijl het gezellige Goes en de stranden in korte tijd te bereiken zijn.
€61.400

Chalet - nr. 235

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
15Picture
* Goed onderhouden, vrijstaand chalet op eigen grond* Prachtige ligging in de Veluwse bossen* Besloten en privacyvolle tuin met fraai besierstraat terras* Tuingerichte woonkamer met schuifpui, erkerraam en inbouwverlichting* Open keuken met o.a.
€86.000

Type Reiger

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
20Picture
De waterlodges van type Reiger zijn voorzien van twee slaapkamers en bieden daarmee plaats aan vier personen. Kenmerkend voor dit woningtype is de tweede badkamer, wat verblijven in deze woning extra comfortabel maakt. Het gezellige woongedeelte bevindt zich in het midden van de lodge.
€137

Chalet - nr. A8

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
15Picture
Op Droompark Hooge Veluwe wordt dit zeer nette chalet te koop aangeboden. Het betreft een prachtige locatie in Arnhem, direct tegenover Nationaal park de Hoge Veluwe en op een kindvriendelijk vakantiepark.
€74.500
41 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.