6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur
  • nl
  • en

Vakantiewoning in Portugal kopen

Jaar na jaar stijgt de vraag naar vakantiewoningen in Portugal. Dat is niet verrassend als we kijken naar de prijzen van tweede woningen, het klimaat en het lekkere eten. Ook de verhuurrendementen van de woningen in Portugal spelen in het voordeel van de toenemende populariteit.

Aankoop van vakantiewoningen in Portugal groeit in populariteit

Vakantiewoning in Portugal kopenJaar na jaar groeit de vraag naar tweede woningen in Portugal bij de Nederlandse bevolking. En dat vinden wij volkomen terecht! Heel wat Nederlanders zien een tweede woning in Portugal als een goede investering en willen deze in de toekomst verhuren. Een andere groep wil regelmatig zelf naar het vakantiehuis in Portugal afreizen en genieten van het mediterrane klimaat. Hoe noordelijker je gaat, hoe kouder het wordt. Ga je richting de Spaanse grens, dan zal je een duidelijke temperatuurstijging merken.

De Algarve is een regio die meer en meer in trek blijkt te zijn bij kopers van een vakantiehuis. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Een locatie waar je letterlijk kan wegdromen. En, niet onbelangrijk, de woningen in Portugal zijn nog steeds betaalbaar.

Wilt u een vakantiehuis kopen in Portugal? Kom dan zeker eens langs op de Second Home Beurs. Je kunt er luisteren naar interessante seminars en praten met deskundigen die vastgoed verkopen in Portugal.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een tweede huis in Spanje? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random

5 MIN VAN STRAND FOZ DO ARELHO

Leiria, Portugal

4Slaapkamer
4Badkamer
6Picture
Horta Villas - "Limited Edition" | Foz do Arelho Bij de ingang van Foz do Arelho zal worden gebouwd slechts 6 fantastische villa's! Op een geweldige locatie met een goede toegang en op slechts 200 meter van verschillende diensten (apotheek, koffie / gebak, restaurants, mini-markten) en 4 minuten ri
€295,000

VILLA DICHTBIJ ZEE

Leiria, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Op 5 km van Óbidos, één van de mooiste kastelen van Portugal,worden slechts 5 fantastische villa's gebouwd! Met dakterras met een panoramisch 360 graden uitzicht over de Atlantische Oceaan, de Berlengas eilanden, de monding van de lagune van Óbidos en de bergen van Montejunto.
€215,000

VILLA DIRECT AAN ZEE

Lisbon, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Slechts 900 meter van Porto Dinheiro strand, een ander project met onze kwaliteit stempel, waar 7 fantastische villa's zullen worden gebouwd! Op een geweldige locatie, hier is uw droomvilla met een prachtig uitzicht op zee.
€370,000

VILLA 5 MIN VAN ZEE

Leiria, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Tussen Nazaré en São Martinho do Porto en slechts 2 km van Salgados strand zal worden gebouwd 4 prachtige villa's villa met een modern design, een zwembad en een tuin.
€235,000

Sesimbra resort - Appartement - Portugal

Setubal, Portugal

1Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Geen omschrijving beschikbaar.
€110,000

Vakantiewoning in Lissabon met uniek uitzicht

Lisbon, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Nieuw te bouwen villa met prachtig zicht
€375,000

Casa Limao

Viseu, Portugal

4Slaapkamer
3Badkamer
5Parkeerplaats
15Picture
prachtige villa met zwembad , 4 grote slaapkamers, 3 badkamers, garage, hobby ruimte, zwembad, tuin, veel privacy gelegen in de Beira, het mooie natuur gebied van Portugal. Geniet van rust en ruimte, wandelen, relaxen.
€358,000

Vakantiewoning in Setubal - Portugal

Setubal, Portugal

4Slaapkamer
4Badkamer
8Picture
Geen omschrijving
€440,000

Vrijstaand vakantiehuis in Portugal

Setubal, Portugal

4Slaapkamer
4Badkamer
15Picture
Geen omschrijving
€260,000

Vakantievilla in Maca - Portugal

Setubal, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
Geen omschrijving
€260,000

Appartement te koop in Portugal

Setubal, Portugal

0Slaapkamer
0Badkamer
12Picture
Geen omschrijving
€165,000

Vakantiewoning met zwembad in Portugal

Setubal, Portugal

6Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Geen omschrijving
€495,000
71 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.