6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Vakantiewoning in Portugal kopen

Jaar na jaar stijgt de vraag naar vakantiewoningen in Portugal. Dat is niet verrassend als we kijken naar de prijzen van tweede woningen, het klimaat en het lekkere eten. Ook de verhuurrendementen van de woningen in Portugal spelen in het voordeel van de toenemende populariteit.

Aankoop van vakantiewoningen in Portugal groeit in populariteit

Vakantiewoning in Portugal kopenJaar na jaar groeit de vraag naar tweede woningen in Portugal bij de Nederlandse bevolking. En dat vinden wij volkomen terecht! Heel wat Nederlanders zien een tweede woning in Portugal als een goede investering en willen deze in de toekomst verhuren. Een andere groep wil regelmatig zelf naar het vakantiehuis in Portugal afreizen en genieten van het mediterrane klimaat. Hoe noordelijker je gaat, hoe kouder het wordt. Ga je richting de Spaanse grens, dan zal je een duidelijke temperatuurstijging merken.

De Algarve is een regio die meer en meer in trek blijkt te zijn bij kopers van een vakantiehuis. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Een locatie waar je letterlijk kan wegdromen. En, niet onbelangrijk, de woningen in Portugal zijn nog steeds betaalbaar.

Wilt u een vakantiehuis kopen in Portugal? Kom dan zeker eens langs op de Second Home Beurs. Je kunt er luisteren naar interessante seminars en praten met deskundigen die vastgoed verkopen in Portugal.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een tweede huis in Spanje? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random

Santana Lagoa Villa - zeezicht villa

Setubal, Portugal

4Slaapkamer
3Badkamer
1Parkeerplaats
2Picture
Santana Lagoa Villa - een geweldig villa project! Bouw en terrein in prijs inbegrepen. Gebouwd aan zeer hoge normen, Santana Lagoa Villa is een plot en Villa project bij Santana met een ver uitzicht op de natuurlijke Albufeira lagune en Lisboa.
€299,000

Villa Tilia in Vila Nogueira de Azeitão - uitzicht op Arrábida- reeds in opbouw

Setubal, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
7Picture
Reeds in opbouw: Vila Nogueira de Azeitão met een prachtig uitzicht op de Serra da Arrábida! Terrein, de bouw en het zwembad inbegrepen.
€260,000

Penthouse met eigen zwembad en jacuzzi en adembenemend uitzicht-NIEUWE PRIJS!

Setubal, Portugal

4Slaapkamer
3Badkamer
15Picture
Prachtige grote open ruimten. 180 graden uitzicht op zee, baai en bergen U wil de stilte, maar u wil ook dicht bij alle faciliteiten en voorzieningen zijn. Je wil wakker worden met de zachte bries van frisse lucht in de ochtend en u op de top van de wereld bevinden.
€249,000

Azeitão Villas - 20 percelen gemiddeld 500 m2 @ 75.000 € + uw Villa alacarte

Setubal, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
20 kavels beschikbaar in Azeitão om te bouwen met een prachtig uitzicht op de Serra da Arrábida! Koop je terrein en kies 1 van onze mooie beschikbare moderne villa's.
€75,000

Villa Blanca - 3 nieuwe villa's in Lagoa de Albufeira

Setubal, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
Parkeerplaats
15Picture
Villa Blanca - 3 nieuwe villa's vlakbij Lagoa de Albufeira-microklimaat-ideaal om te zwemmen Gelegen tussen Sesimbra en Meco, 5 minuten van de beschermde lagune! Lagoa de Albufeira is een prachtige natuurlijke lagune vlakbij Fonte da Telha en Meco strand.
€265,000

Authentieke nieuw gebouwde vrijstaande villa

Braga, Portugal

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
2Picture
In het noorden van Portugal worden, binnen een natuurlijke omgeving, 10 bijzondere koopwoningen gebouwd. Het terrein is voorzien van een uniek gemeenschappelijk trapezium-zwembad inclusief waterval met een adembenemend uitzicht voor uw ontspanning.
€150,000

5 MIN VAN STRAND FOZ DO ARELHO

Leiria, Portugal

4Slaapkamer
4Badkamer
6Picture
Horta Villas - "Limited Edition" | Foz do Arelho Bij de ingang van Foz do Arelho zal worden gebouwd slechts 6 fantastische villa's! Op een geweldige locatie met een goede toegang en op slechts 200 meter van verschillende diensten (apotheek, koffie / gebak, restaurants, mini-markten) en 4 minuten ri
€295,000

VILLA DICHTBIJ ZEE

Leiria, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Op 5 km van Óbidos, één van de mooiste kastelen van Portugal,worden slechts 5 fantastische villa's gebouwd! Met dakterras met een panoramisch 360 graden uitzicht over de Atlantische Oceaan, de Berlengas eilanden, de monding van de lagune van Óbidos en de bergen van Montejunto.
€215,000

VILLA DIRECT AAN ZEE

Lisbon, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Slechts 900 meter van Porto Dinheiro strand, een ander project met onze kwaliteit stempel, waar 7 fantastische villa's zullen worden gebouwd! Op een geweldige locatie, hier is uw droomvilla met een prachtig uitzicht op zee.
€370,000

VILLA 5 MIN VAN ZEE

Leiria, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Tussen Nazaré en São Martinho do Porto en slechts 2 km van Salgados strand zal worden gebouwd 4 prachtige villa's villa met een modern design, een zwembad en een tuin.
€235,000

Sesimbra resort - Appartement - Portugal

Setubal, Portugal

1Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Geen omschrijving beschikbaar.
€110,000

Vakantiewoning in Lissabon met uniek uitzicht

Lisbon, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Nieuw te bouwen villa met prachtig zicht
€375,000
69 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.