28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Vakantiewoning in Portugal kopen

Jaar na jaar stijgt de vraag naar vakantiewoningen in Portugal. Dat is niet verrassend als we kijken naar de prijzen van tweede woningen, het klimaat en het lekkere eten. Ook de verhuurrendementen van de woningen in Portugal spelen in het voordeel van de toenemende populariteit.

Aankoop van vakantiewoningen in Portugal groeit in populariteit

Vakantiewoning in Portugal kopenJaar na jaar groeit de vraag naar tweede woningen in Portugal bij de Nederlandse bevolking. En dat vinden wij volkomen terecht! Heel wat Nederlanders zien een huis kopen in Portugal als een goede investering en willen deze in de toekomst verhuren. Een andere groep wil regelmatig zelf naar het vakantiehuis in Portugal afreizen en genieten van het mediterrane klimaat. Hoe noordelijker je gaat, hoe kouder het wordt. Ga je richting de Spaanse grens, dan zal je een duidelijke temperatuurstijging merken.

De Algarve is een regio die meer en meer in trek blijkt te zijn bij kopers van een vakantiehuis. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Een locatie waar je letterlijk kan wegdromen. En, niet onbelangrijk, de woningen in Portugal zijn nog steeds betaalbaar.

Wilt u een vakantiehuis kopen in Portugal? Kom dan zeker eens langs op de Second Home Beurs. Je kunt er luisteren naar interessante seminars en praten met deskundigen die vastgoed verkopen in Portugal.

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Modern wonen - 250.000 €

Setubal, Portugal

0Slaapkamer
0Badkamer
5Picture
Gelegen in Sesimbra, dit is een geweldig nieuw project in Alto das Vinhas - alles inbegrepen - Perceel, Villa, zwembad en BTW!nnDeze zijn villa's gebouwd volgens zeer hoge en moderne normen - inclusief een mooi groot terras en zwembad.
€250.000

Villa Cubic in Sesimbra

Setubal, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
Dit is een nieuw project in Sesimbra, alles inbegrepen!nnOp een perceel van 750 m2, met:nn- 1 suite, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, een woonkamer en een garage. U kunt het zwembad apart bestellen.nnJe hunkert naar de grote open ruimten.
€300.000

Villa Seduction in Sesimbra

Setubal, Portugal

4Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Dit is een nieuw project in Sesimbra - perceel, villabouw en BTW alles inbegrepen!nn- 1 suite, 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote garage en poolhouse, groot zwembad.nnJe hunkert naar de grote open ruimten. U wilt het volle zicht met inbegrip van de zee, baai en de bergen.
€350.000

Villa in Caixas

Setubal, Portugal

2Slaapkamer
1Badkamer
11Picture
Villa in Caixas - T3 in een afgelegen gebied met zwembadnnLagoa de Albufeira is een prachtige natuurlijke lagune vlakbij Fonte da Telha en Meco strand. Dit is een beschermd natuurgebied, dus er zijn niet zoveel bouwmogelijkheden meer.
€135.000

Prachtig hotel met tien kamers

Faro, Portugal

10Slaapkamer
11Badkamer
6Parkeerplaats
16Picture
Onze ref CNC1259
€1.500.000

Schitterend landgoed met 5 suites

Faro, Portugal

5Slaapkamer
6Badkamer
6Parkeerplaats
27Picture
onze ref: CNV4550
€1.400.000

Duplex appartent in beroemd complex

Faro, Portugal

2Slaapkamer
1Badkamer
11Picture
Onze ref: ref: CNA8142
€185.000

Schitterend appartement met groot terras in beroemd complex

Faro, Portugal

2Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Onze ref: CNA4593
€179.000

Nieuwe moderne villas in de Algarve

Faro, Portugal

5Slaapkamer
5Badkamer
4Parkeerplaats
15Picture
Onser ref: CNV3614
€1.300.000

Prachtige bungalow met prive zwembad

Faro, Portugal

2Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
Onze ref: ref: CNV6468
€390.000

Villa met panoramisch zicht

Faro, Portugal

4Slaapkamer
4Badkamer
2Parkeerplaats
14Picture
Onze ref CNV6467
€510.000

Prachtige woning, vlak bij het strand

Faro, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
15Picture
Onze ref CNV8713
€540.000
105 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.