4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

 

Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Valais- 4 bedroom Chalet

Valais, Zwitserland

4Slaapkamer
4Badkamer
2Parkeerplaats
8Picture
Dit is een ongelooflijk vrijstaand chalet met 4 slaapkamers met dubbele hoogte plafond, warp-around terras en een geweldig uitzicht over de Val d'Anniviers.Het chalet kan worden opgeleverd volgens de specificaties van de eigenaar.
€2.455.000

Buitenplaats Gerner

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Buitenplaats Gerner vindt u midden in de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal, op een steenworp afstand van Zwolle. Omringd door weidse velden, geurende bossen, oude boerderijen en kabbelende beekjes voelt u zich al snel thuis.
Price on request

Chalet Bestaande bouw

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
18Picture
TE KOOP in Wekerom op de Veluwe. Dit 58m² bungalow op een sterk ontwikkeld park. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers en staat op huurgrond. Er is mogelijkheid om de kavel te kopen.
€69.500

Chalet - nr. G11

Gelderland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
€39.500

Type Veenoord - nr. 12

Gelderland, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€99.500

Veluwe ville met gedeelde grillkota (Geel41)

Gelderland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
12Picture
€94.000

Chalet - nr. 148

Gelderland, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
17Picture
€27.995

Chalet Nieuwbouw

Luxemburg, België

2Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Het type Zalm voldoet aan alle comfort en wensen. Het terras van 33m² is voor 2/3 overdekt en de luxueuze living en keuken zijn zeer gezellig ingericht. De badkamer beschikt over een inloopdouche van 90 x 140cm, het toilet is afzonderlijk.
Prijs op aanvraag

Type Berghem Panorama Chalet

Limburg, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
€149.000

Chalet - nr. 19

Gelderland, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
23Picture
€125.000

Type Rietzanger

Overijssel, Netherlands

2Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
€131.000

Boerderij chalet - nr. 98

Gelderland, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
15Picture
€96.000
111 Results returned.Per Page
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.