4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiewoning in Frankrijk kopen

Verliefd geworden op Frankrijk? Je bent niet alleen! Steeds meer Nederlanders vinden hun weg richting het Zuiden en dromen van een tweede huis aan de Atlantische of Middelandse zee. Het aangename klimaat, de kwalitatieve wijn, de heerlijke keuken en rijke geschiedenis maken het voor velen dé ultieme reisbestemming

Frankrijk als bestemming voor uw vakantiewoning

vakantiewoning in frankrijk kopenLeven als een god in Frankrijk (cfr. een gemakkelijk, onbezorgd leven leiden), wie wil dat nu niet? Mensen die een vakantiewoning in Frankrijk kopen zetten in ieder geval een stap in de goede richting.

In Frankrijk vind je een ongekende diversiteit terug. Vlieg naar de Côte d’Azur, bekend als één van de duurste en meest luxueuze plekken van de wereld, ga op uitstap naar het romantische Parijs met de auto, of vertrek naar de met wijn gevulde Bordeaux streek. Frankrijk heeft naast zijn natuur, cultuur, ‘haute cuisine’ en geschiedenis héél wat te bieden.

Dagelijks vertrekken diverse vluchten van Schiphol, Eindhoven en Maastricht richting ‘la France’. Zo kan je wanneer je maar wil naar je eigen tweede thuis.

De smaak te pakken? Laat je eerst goed informeren! De aankoop van een tweede huis in het buitenland verloopt namelijk anders dan in ons land. Verschillende onafhankelijke adviseurs en vastgoedaanbieders kunnen u informeren over het kopen van een vakantiewoning in Frankrijk. Waar en wanneer? Dat kan op de Second Home beurs in de Jaarsbeurs Utrecht. Oh ja! Vergeet vooral ook niet weg te dromen van de vele mooie huizen, wijngaarden en villa’s in het warme Zuiden.

 

 

Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Villa

Côte d'Azur, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Klasse villa met gastenappartement, zwembad, zomerkeuken, zeezicht en ca. 1.200 m2 grond. Gelegen op een afgesloten top domaine. De villa is in zeer goede onderhoudsstaat en heeft als indeling o.a.
€925.000

Karakteristiek huis

Normandië / Seine-Maritime, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Prachtig en zorgvuldig gerestaureerd herenhuis uit 1824 met bijhuis, oud koetshuis verbouwd tot spa met sauna en jacuzzi, gelegen op slechts 50 meter van het strand van Etretat. Het terrein is ca. 500 m2. De entree is beschermd door een 2 meter hoge houten, automatische poort.
€950.000

Woning

Drôme / Gard / Alpen / Ardeche, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Recent gebouwde boerderij op ongeveer anderhalve hectare grond, met zwembad en gelegen aan de rivier de Gardon. Het totale woonoppervlak is ca. 400 m² verdeeld over twee woondelen. In totaal zijn er 4 keukens, 6 badkamers, 13 slaapkamers, 1 woonkamer en 2 eetkamers.
€993.000

Karakteristiek huis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
64Picture
Zeer rustig gelegen 15e eeuwse Manoir met 2 torens en een afzonderlijk gastenhuis, schuur en andere kleine bijgebouwtjes op ca. 2,6 hectare grond met mooi park, binnenplaats, zwembad van 11 bij 5 meter en carport. De Manoir heeft een woonoppervlak van ca. 250 m2 en heeft als indeling o.a.
€695.000

Karakteristiek huis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Oud, Périgordijns woonhuis, volledig gerestaureerd met schuur, zwembad en mooi uitzicht, gelegen op ca. 2,3 hectare grond. Indeling woonhuis o.a. salon/eetkamer (ca. 40 m²), woonkamer met haard (ca. 50 m²), keuken (ca. 10 m²), bijkeuken, ketelruimte.
€438.000

Kasteel of landgoed

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
9Picture
In prijs verlaagd! Voormalig jachtslot, gelegen aan het riviertje de Dronne. Een eeuwenoud pand dat in de 19e eeuw nog aangepast en vergroot is en recent prachtig is gerestaureerd. Het geheel bestaat uit een hoofdwoning met daarin o.a.
€1.430.000

Villa

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Een prachtige luxe villa met zwembad en panoramisch uitzicht op de omgeving en het dorp Pierrefeu. De tuin van ca. 2.400 m² is zeer smaakvol. De villa bestaat uit een grote kelder, ruime hal, riante woonkamer met open haard, luxe keuken, veranda met uitzicht, 5 slaapkamers en drie badkamers.
€1.100.000

Karakteristiek huis

Lot, France

0Slaapkamer
0Badkamer
22Picture
Eeuwenoud, te moderniseren 'propriété de caractère' bestaande uit een woonhuis van 225 m², een aangrenzende schuur, een te renoveren zwembad en bijgebouwen op 1,8 hectare grond. Op 5 kilometer van een stadje met kruidenier en bakker.
€253.000

Karakteristiek huis

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
31Picture
Fraaie bastide van 212 m² gelegen op een vlak perceel van 7.610 m² op ca. 2 km afstand van het dorp. De bastide bestaat uit een hoofdhuis en een separaat gastenverblijf. Ideaal voor gasten of om te verhuren.
€780.000

Villa

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
21Picture
Leuke woning met zwembad en poolhouse in goede staat op loopafstand van het centrum van een gezellig stadje, rustig gelegen met met prachtig uitzicht op de omgeving. Indeling o.a. een keuken (16 m²), woonkamer (25 m²), eetkamer, 3 slaapkamers, toilet en een badkamer.
€345.000

Karakteristiek huis

Lot, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Heerlijk woonhuis met veel ruimte en mooi gesitueerd in een rustig straatje, niet ver van het dorpsplein. De woning is volledig gerenoveerd en er is een kleine, maar volledig privé gelegen tuin en een garage. Indeling o.a. op tuinniveau een keuken (ca. 8,5 m²), eetkamer (ca.
€175.000

Kasteel of landgoed

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
46Picture
Indrukwekkend kasteel, in gebruik als woonhuis, met gîte en camping à la ferme plus een mooi zwembad op bijna 1 hectare grond. Uitstekend geschikt voor verhuur (chambres d'hôtes/tables d'hôtes-gîtes) met een mogelijke opbrengst van 50.000 EUR per jaar.
€520.000
690 Results returned.Per Page
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.