4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiewoning in Portugal kopen

Jaar na jaar stijgt de vraag naar vakantiewoningen in Portugal. Dat is niet verrassend als we kijken naar de prijzen van tweede woningen, het klimaat en het lekkere eten. Ook de verhuurrendementen van de woningen in Portugal spelen in het voordeel van de toenemende populariteit.

Aankoop van vakantiewoningen in Portugal groeit in populariteit

Vakantiewoning in Portugal kopenJaar na jaar groeit de vraag naar tweede woningen in Portugal bij de Nederlandse bevolking. En dat vinden wij volkomen terecht! Heel wat Nederlanders zien een huis kopen in Portugal als een goede investering en willen deze in de toekomst verhuren. Een andere groep wil regelmatig zelf naar het vakantiehuis in Portugal afreizen en genieten van het mediterrane klimaat. Hoe noordelijker je gaat, hoe kouder het wordt. Ga je richting de Spaanse grens, dan zal je een duidelijke temperatuurstijging merken.

De Algarve is een regio die meer en meer in trek blijkt te zijn bij kopers van een vakantiehuis. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Een locatie waar je letterlijk kan wegdromen. En, niet onbelangrijk, de woningen in Portugal zijn nog steeds betaalbaar.

Wilt u een vakantiehuis kopen in Portugal? Kom dan zeker eens langs op de Second Home Beurs. Je kunt er luisteren naar interessante seminars en praten met deskundigen die vastgoed verkopen in Portugal.

Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

ZEEZICHT: 8 Unieke design villa´s met zicht over de baai te koop gelegen in de Zilverkust - Portugal – Casas da Baía

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
22Picture
ZEEZICHT: 8 Unieke design villa´s met zicht over de baai te koop gelegen in de Zilverkust - Portugal – Casas da Baía Contacteer ons snel indien U alvast Uw villa wenst te reserven! Deze villa´s bevinden zich in het authentieke stadje Salir do Porto met prachtig uitzicht over de baai van São Ma
€283.375

5 moderne woningen nabij tallozen stranden in een mooie natuurlijke omgeving te Koop in Portugal - Silver Coast - Villas da Rainha - Pataias

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
5 moderne woningen nabij tallozen stranden in een mooie natuurlijke omgeving te Koop in Portugal - Silver Coast - Villas da Rainha - Pataias Deze villa´s zijn gelegen boven Nazaré in een mooie natuurlijk omgeving. Mensen die graag van wandelen of fietsen houden, komen hier zeker aan hun trekken.
€225.000

Mooie design villa gelegen in Nadadouro te koop aan de Zilverkust van Portugal - Casa Robertos - Nadadouro

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Mooie gelijkvloerse villa met een ruim perceel grond van meer dan 1.800m2, gelegen in het kleine dorpje Nadadouro. Deze villa ligt vlakbij de beroemde lagune van Obidos en het strand van Foz do Arelho en biedt een mooi uitzicht op de omringende natuur.
€298.500

Moderne appartementen en villa´s met zicht op de lagune van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust - Portugal - LAGOA VIEWS

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
23Picture
ZEEZICHT: Enorm ruime & luxueuze appartementen en villa's met zicht op de lagune van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust - Portugal - LAGOA VIEWS Dit project bestaat uit 1 gebouw met slechts 6 appartementen en een gemeenschappelijk zwembad en 3 indiviudele villa´s met eigen privé zwembad.
€223.000

18 Design Villas Te Koop met panoramisch zicht aan de Costa de Prata van Portugal – Green Valley

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
18 Design Villas Te Koop met panoramisch zicht aan de Costa de Prata van Portugal – Green Valley.Deze gezellige verkaveling bestaat uit 2 verschillende types van villa´s. Er zijn 8 villa´s met 2 verdiepingen en 10 gelijkvloerse villa’s.
€274.000
209 Results returned.Per Page
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.