4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Villa

Alacant, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€358.000

Villa

Côte d'Azur, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Strakke, witte villa (258 m²) met zwembad en 1.367 m² grond, aan de rand van natuurgebied en met zeezicht. De villa is gebouwd in 2009 en ligt op een klein domaine met gardien, groot zwembad en tennisbanen. Eigen zwembad van 10 x 5 meter en Jeu de Boules baan.
€1.095.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze geschakelde woning is in een uitstekende staat met noordwestelijke oriëntatie, gelegen in een prachtige urbanisatie in het midden van de natuur, naast de stad Dolores.
€165.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze zuid gelegen villa is gebouwd in 2000 over twee niveaus op een mooi grondstuk in Sanet y Negrals met panoramisch uitzicht over de vallei en richting de kustlijn van Denia.
€220.000

en_en

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
18Picture
€198.000

Chalet Claire vue

Valais, Zwitserland

5Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Een fantastisch uitzicht, een ruim chalet en een rustige locatie dicht bij de pistes. Wat heb je nog meer nodig?Chalet Claire Vue is gelegen in een mooi groen en rustig dorpje Les Agettes, die op een paar minuten ligt. Rijden van Piste de l’ours (4 valleien ski-gebied).
€869.000

Karakteristiek huis

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Bovenop een heuvel gelegen XYIII-e eeuwse Provençaalse Mas van 200 m² woonoppervlak, gelegen op ca. 4 hectare grond. De Mas is in de jaren '90 geheel gerestaureerd en heeft o.a. een entree, keuken, achterkeuken, eetkamer, woonkamer, 4 slaapkamers, 4 badkamers en een kantoor.
€985.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

0Slaapkamer
0Badkamer
2Picture
Zuid georienteerd grondstuk in een populaire wijk nabij het Pinosol park op 3km van het Arenal strand.
€145.000

House

Córdoba, Spain

11Slaapkamer
5Badkamer
30Picture
€795.000
6737 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.