9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Chalet - nr. A9

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
17Picture
€89.500

Type 6M (Mytilus) - nr. 19

Zeeland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
24Picture
€169.000

Appartement Bestaande bouw

Middellandse Zee, Turkije

2Slaapkamer
1Badkamer
12Picture
€85.000

Vakantiehuis in Coín te koop

Malaga, Spanje

5Slaapkamer
4Badkamer
38Picture
€450.000

Woning

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Authentiek, charmant, natuurstenen woonhuis met zwembad, poolhouse, cabanon, garage en carport, gelegen midden op een mooi omheind perceel van ca. 5.500 m² met een parkachtige tuin met Mediterrane bomen. Het schaduwrijke terras nodigt uit om te relaxen. Zwembad (ca. 10 x 5 meter) met poolhouse.
€680.000

Type 12 persoons luxe vrijstaand

Noord-Brabant, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
€429.000

Type 6D2 - nr. 232

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
24Picture
€175.000

Vakantiehuis in Akkrum te koop met uitzicht op het water

Friesland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
2Picture
Prachtige woning direct gelegen aan het doorgaande vaarwater met uitzicht over de haven en de weilanden. Het type Opfeart is een vierkante woning. Dit woningtype wordt uitgevoerd in een 6- of 8-persoons woning. Middels een entree aan de straatzijde treedt u de woning binnen.
€246.000

Bosparel in Ede - TopParken

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
De Bosparel is een prachtig 5-persoons vakantiehuis op Bospark Ede in Ede, gelegen aan een prachtige bosvijver, en uitermate geschikt voor eigen gebruik. De Bosparel is beschikbaar voor € 139.760,- incl. BTW, eigen kavel en tuinaanleg.
€139.760
3340 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.