28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

728-90 – Belvilla – NL

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Apartment

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
€440.000

Vrijstaande nieuwe finca met 3 slaapkamers

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
Prachtige nieuwe finca te koop in de regio Totana. Voorzien van alle luxe .... De tuin is mediterraans aangelegd met een groot privézwembad en een groot gedeelte van de is aangelegd met kunstgras. Dit is natuurlijk ideaal voor onderhoudt.
€159.000

Appartement in Punta Prima

Alicante, Spanje

1Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Mooi appartement op slechts 100m van het strand van Punta Prima, Torrevieja. De woning bestaat uit 1 slaapkamer, 1 badkamer, salon- eetkamer, open keuken en terras. Parking inbegrepen in de prijs. Het besloten resort beschikt over een gemeenschappelijk zwembad..
€99.900

Apartment

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
€360.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€617.000

Villa’s met 3 slaapkamers en eigen zwembad in Los Montesinos

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Nieuwe promotie van vrijstaande villa's in de woonwijk La Herrada, die behoren tot de gemeente Los Montesinos, een gebied dat een prachtig panoramisch uitzicht op het natuurpark van Las Lagunas in Torrevieja geniet.
€290.000

Villa

Alacant, Spanje

7Slaapkamer
7Badkamer
18Picture
€1.500.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Dit modern appartement met riant terras van 50m2 op het zuiden en prachtig uitzicht op zee is gebouwd in 2014 en biedt een hoogwaardig wooncomfort met luxe afwerkingen.
€359.000

Villa Nieuwbouw

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
Deze luxe villa's gelegen in Finestrat bestaat uit 3 slaapkamers 2 badkamers en een toilet. Ze zijn beschikbaar op een perceel van 685m2 met een prachtige landschapstuin, privé zwembad en een ruimte om uw auto te parkeren op het perceel.
€685.000
6418 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.