28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

KLM – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Geschakelde vakantiewoning Bestaande bouw

Granada, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
27Picture
Vrijstaand huis in Cónchar verdeeld in 90m². Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open haard, keuken en toilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, badkamer met douche en terras. Alle kamers zijn voorzien van verwarming door radiatoren.
€98.000

Villa omgeving Denia

Spanje

5Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
€555.000

Appartement met 2 slaapkamers en solarium in Pilar Horadada

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuwe woonproject in Pilar de la Horadada, slechts 2 km van de zee, waar u in de directe omgeving de winkels heeft voor de dagelijkse benodigdheden, zoals supermarkten, apotheek, recreatiegebieden ... etc.
€138.000

Exclusief nieuwbouwproject in het hart van bruisend Valencia!

Valencia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Bouw en verkoop gestart, oplevering april 2020.nnHet project omvat verschillende modellen appartementen en penthouses in moderne stijl met 2, 3 of 4 slaapkamers, in totaal 110 appartementen.
€270.000

Villa Bestaande bouw

Umbria, Italië

4Slaapkamer
3Badkamer
4Parkeerplaats
20Picture
€680.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze finca met modern interieur is gebouwd in 2014 op een vlak grondstuk van 3636m2 nabij het dorp van Lliber.
€280.000

Apartment

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
38Picture
€2.675.000

Type 6DK Boerenhoeve - nr. 198

Overijssel, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
€149.500

Type Barlage Borg verlengd - Verlengde Heuvelweg nr. 11

Groningen, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
20Picture
€219.000
6049 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.