28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

728-90 – Belvilla – NL

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze nieuwbouw appartementen bieden u de kans om in een uitzonderlijke omgeving te wonen, in het meest exclusieve gebouw in de omgeving.
€890.038

Villa

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€179.900

Villa, Altea

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
26Picture
Prachtige moderne 4 slaapkamer 3 badkamer villa. Villa nu in de laatste fase van constructie en wordt turn key afgeleverd. Gelijkvloers: Slaapkamer met badkamer, gasten toilet, living room, keuken, berging, lift, terras.
€695.000

Appartement Bestaande bouw

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
€430.000

Vrijstaande recreatiewoning Nieuwbouw

Limburg, Nederland

4Slaapkamer
4Badkamer
2Parkeerplaats
25Picture
De moderne recreatiewoningen hebben een frisse, eigentijdse uitstraling, zijn luxe afgewerkt en bieden een hoge mate van comfort. Door het gebruik van grote raampartijen en het overdekte terras heeft elke woning optimaal contact met de tuin.
€285.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Pyrenees, Frankrijk

3Slaapkamer
1Badkamer
6Parkeerplaats
30Picture
Een buitenkans voor wie compleet zorgeloos eigenaar wil worden van een woning in Zuid-Frankrijk.
€339.800

Sunflowers House

Marche, Italië

0Slaapkamer
0Badkamer
9Picture
This beautiful country home is situated just 2 minutes away from the center of Mogliano Marche, in a South-facing location with panoramic views of the rolling hills and of the Sibillini mountains in the distance.
€129.000

Villa met 5 slaapkamers te koop in de Sierra Blanca in Marbella in Spanje

Malaga, Spanje

5Slaapkamer
5Badkamer
18Picture
Deze wonderlijke villa ligt te koop in de exclusieve Golden Mile, in de buurt van de Sierra Blanca, tussen Marbella en Puerto Banus, aan de Costa del Sol in Spanje. Het geniet een maximum aan comfort en veiligheid en een unieke ligging met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee.
€4.900.000

VILLA ABRUZZO SEA VIEW

Abruzzo, Italië

5Slaapkamer
3Badkamer
4Parkeerplaats
6Picture
€380.000
6418 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.