4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Dit type villa kan worden gebouwd op verschillende percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid. De percelen zijn gelegen nabij winkels, restaurants en bars, maar ook de stranden en de golfbaan La Marquesa zijn gemakkelijk te bereiken.
€563.000

Commercial

Granada, Spain

20Slaapkamer
22Badkamer
49Picture
€1.800.000

Appartement op 500 meter van het strand van Arenales del Sol

Alicante, Spain

2Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
Appartementen op 500 meter van het strand van Arenales del Sol. Een uitstekende locatie en aantrekkelijke prijzen voor een project met woningen met 2 en 3 slaapkamers en ruime terrassen van 14 tot 60 m2.
€170.000

Appartement

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€289.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Dit project is zojuist gestart met de bouw van het eerste blok van 24 appartementen met oplevering vanaf april 2016. Het volledige project zal bestaan uit 12 blokken met in totaal 204 appartementen. Er zullen ruime gemeenschappelijke tuinen aangelegd worden, en maar liefst 3 zwembaden.
€280.000

Villa

Malaga, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
€1.290.000

Chalet - nr. 148

Gelderland, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
17Picture
€27.995

Nieuwbouw

Surinamese West Coast, Suriname

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Prijs op aanvraag

Villa Nieuwbouw

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
2Parkeerplaats
31Picture
€1.260.000
6746 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.