28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Moderne vrijstaande villa met 4 slaapkamers en privé zwembad in San Miguel de Salinas

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
10Picture
Nieuwe promotie van vrijstaande villa's in een woonwijk van San Miguel de Salinas, een gemeente in de Costa Blanca Zuid, waar vier prachtige golfbanen in de omgeving liggen, Villamartin Golf, Las Ramblas Golf, Real Campoamor Golf Club en de exclusieve Las Colinas Golf.
€311.000

Luxe villa in urbanisatie Gran Sol

Alicante, Spanje

5Slaapkamer
4Badkamer
4Parkeerplaats
5Picture
Deze moderne designvilla biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de Peñon de Ifach.
€1.100.000

Heerlijk woonhuis, geschikt als tweede verblijf of om permanent te bewonen

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Heerlijk, Provençaals woonhuis met zwembad, poolhouse en carport op ca. 1.830 m² grond, op loopafstand van het dorp en ca. 8 kilometer van Cotignac.
€285.000

Appartement met tuin eerste lijn aan het strand in Mazarrón

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project met moderne appartementen aan het strand in Puerto de Mazarrón. Met alle voorzieningen op loopafstand winkelcentra, banken, restaurants, etc .
€149.900

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
Vlakbij het bruisende winkelcentrum van La Zenia Boulevard, worden deze villa´s gebouwd. Ze bestaan allen uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en solarium van meer dan 100 m²!. De prijzen beginnen vanaf €325.000,-.
€319.900

Luxe Golf Villa in La Cala Golf, Marbella Oost te koop

Malaga, Spanje

6Slaapkamer
6Badkamer
9Picture
Deze nieuwe moderne villa in La Cala Golf te koop ligt in La Cala Golf Resort, ten oosten van Marbella, Spanje. Ze is gebouwd volgens de strengste bouwnormen met kwaliteitsmaterialen.
€711.620

Type Samoa, Villamantin

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
. Type Samoa.. Gelegen tegenover het kanaal, in een mooie, groene omgeving, vindt u deze prachtige Samoa duplexen met 3 slaapkamers, in Villamartin.. . Het Samoa complex bestaat uit 3 groepen van 5 woningen.
€324.000

Apartment Nieuwbouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Residentie “Natura Pinet” is een unieke locatie, op loopafstand van het strand Pinet. Een idyllische en exclusieve plek om te wonen, omringd door natuur en diensten. La Marina heeft een typisch mediterraans klimaat met zachte winters en warme zomers, met meer dan 300 dagen zon per jaar.
€143.000

Apartment

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
€225.000
6418 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.