4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Villa

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€219.000

Costa del Sol

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Een residentie bestaande uit hoogwaardige appartementen, licht en met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Woningen van 1, 2 en 3 slaapkamers, volledig exterieur met terrassen. De indeling is in detail uitgedacht om te genieten van een comfortabel leven dat op u is afgestemd.
€176.000

Type Koningshoeve - nr. 53

Noord-Holland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
€255.000

Villa Nieuwbouw

Malaga, Nederland

5Slaapkamer
7Badkamer
4Parkeerplaats
13Picture
€5.300.000

Woning met privézwembad in Pilar de la Horadada

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project gelegen in de gevestigde Spaanse stad Pilar de la Horadada, een gemeente in het zuiden van de Costa Blanca. De witte zandstranden in Torre de la Horadada liggen op korte rijafstand. De stad is voorzien van alle gemakken zoals supermarkten, banken, apotheken, enz.
€179.900

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Deze gelijkvloerse villa verkeert in uitstekende staat en bevindt zich op korte afstand van het dorp Alcalali.
€239.000

Type 4BL2 - nr. 62

Flevoland, Netherlands

2Slaapkamer
2Badkamer
22Picture
€242.000

Apartment

Malaga, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
38Picture
€3.100.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
Dit twee slaapkamer appartement met zeezicht is gelegen in het gezellige centrum van Albir, op korte loopafstand van het strand. Het bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer, een toilet, een keuken met bijkeuken en een ruime wooneetkamer.
€255.000
6745 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.