26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Triplex

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
29Picture
€175.000

Appartement op de begane grond met 3 slaapkamers in Orihuela Costa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Moderne appartementen in de woonwijk Los Altos, in Orihuela Costa. Heel dicht bij Villamartin met zijn prachtige golfbaan en zijn complete winkel- en recreatiegebied. Het ligt op 5 minuten rijden van het winkelcentrum Zenia Boulevard en de prachtige stranden van Orihuela Costa.
€199.900

Villa

Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
€336.950

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Vlakbij het bruisende winkelcentrum van La Zenia Boulevard, worden deze villa´s gebouwd. Ze bestaan allen uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en solarium van meer dan 100 m²!. De prijzen beginnen vanaf €325.000,-.
€325.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€239.900

Type Boekhorst l'etage 12 - nr. 428

Gelderland, Nederland

6Slaapkamer
2Badkamer
24Picture
€209.000

Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Locatie is alles! Deze fantastische appartementen worden gerealiseerd in het hart van Nueva Andalucia op loopafstand van Puerto Banús, voorzieningen en het strand.
€585.000

Geschakelde woning

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€190.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Op een opgehoogd hoekgrondstuk met zuid west orientatie en prachtig uitzicht over de kustlijn van Moraira richting de rots van Calpe treffen we deze recent gebouwde moderne villa aan.
€1.120.000
6331 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.