4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa del Sol

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Ontspan in hedendaags design. Exclusieve luxe appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en prachtig uitzicht op zee.
€391.800

Costa del Sol

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit is een exclusief wooncomplex en één van slechts een paar sleutelklare moderne appartementen en penthouses die momenteel beschikbaar zijn op de Costa del Sol.
€395.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

5Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
Deze prachtige eigentijdse villa met vloerverwarming is verdeeld over twee niveaus en biedt adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee en Ibiza op een heldere dag.
€634.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Finca te koop in Parcent die bestaat uit een zeer lichte en grote gesloten naya, traditionele Spaanse keuken met aangrenzende bijkeuken, woonkamer met houtkachel en 2 grote slaapkamers met grote ramen en een gedeelde badkamer.
€316.000

Karakteristiek huis

Lot, France

0Slaapkamer
0Badkamer
70Picture
Uniek: van oorsprong XIV-e eeuws, gerestaureerd woonhuis met gastenverblijf, zwembad en diverse grote bijgebouwen op een prachtig terrein van 4.430 m² met veel natuur rondom.
€228.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Charmant huis met 250 m2 woonoppervlakte op een prachtig perceel van 2.800 m2 met uitzicht over de vallei gelegen in de Tosalet wijk van Jávea.
€950.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Aan het einde van een doodlopende straat nabij de Cabo de la Nao vuurtoren te Javea bevindt zich deze bouwkavel met uitzicht op zee geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning.
€225.000

Villa

Malaga, Spain

5Slaapkamer
4Badkamer
49Picture
€1.595.000

Penthouse

Alacant, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
19Picture
€513.000
6724 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.