4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze mooie duplex woningen ligt in een gezellige residentie in San Miguel de Salinas. Deze nieuwbouwwoningen beginnen bij een oppervlakte van 182 m² en beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, ruime keuken een woon- / eetkamer, berging en een balkon.
€159.000

Prachtig nieuw gebouwde appartementen in de buurt van Zenia Boulevard

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
7Picture
Modern, nieuwbouw appartementen, beschikbare modellen met 2 & 3 slaapkamers en 2 badkamers. Gebouwd volgens een uitzonderlijk hoge norm, de appartementen bieden een privé tuin voor de modellen van de begane grond en een privé solarium voor de modellen van de bovenste verdieping.
€192.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Deze bouwgrond van 800m2 is zuid gericht en biedt panoramisch uitzicht over de kustlijn van Moraira. Dit is een van de laatst beschikbare gronden in een populaire wijk op ongeveer 3,5km van het strand. Er is geen bouwverplichting.
€350.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Leiria, Portugal

4Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
€275.000

Prachtig appartement in de bruisende wijk Ruzafa in Valencia!

Valencia, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
21Picture
Prachtig appartement in de bruisende wijk Ruzafa in Valencia! Het appartement is met haar hoge gedecordeerde plafonds, orginele balken in de woonkamer, ruime slaapkamers en de badkuip op pootjes een waar paleis.
€315.000

Villa te koop in Cumbre del Sol, Benitachell

Alacant, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Villa te koop in Cumbre del Sol, Benitachell met 3 slaapkamers en 4 badkamers, met prive zwembad, privé garage en privé tuin. Over eigendom afmetingen heeft 557 m² bebouwd, 932 m² plot, 337 m² interieur en 220 m² terras.
€1.395.000

Appartement met 1 slaapkamers en zonneterras op 500 meter van het strand in Torrevieja

Alicante, Spain

1Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
Nieuwe project van appartementen in het centrum van Torrevieja, op slechts 500 meter van de haven en de stedelijke stranden.
€99.900

Villa

Spanje

0Slaapkamer
0Badkamer
0Picture
€215.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Prachtige residentie met 67 exclusieve Bungalows met 2 en 3 slaapkamer woningen, allemaal met tuin of solarium en allemaal een groot prive terras. Parkeerplaatsen en opslagruimten bevinden zich in de kelder en zijn bij de prijs inbegrepen.
€182.000
6529 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.