4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Karakteristiek huis

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
31Picture
Fraaie bastide van 212 m² gelegen op een vlak perceel van 7.610 m² op ca. 2 km afstand van het dorp. De bastide bestaat uit een hoofdhuis en een separaat gastenverblijf. Ideaal voor gasten of om te verhuren.
€780.000

Villa

Algarve, Portugal

0Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
€458.600

Type Klimbos 8

Drenthe, Netherlands

4Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
€385.000

Exclusieve moderne villa’s dicht bij het strand in El Albir

Alicante, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Luxe villa's in El Albir, op slechts 820 meter van het prachtige strand en alle diensten en faciliteiten in de directe omgeving. De villa's hebben een exclusief en uniek design, gebouwd op twee verdiepingen plus een solarium en kelder.
€850.000

Woning

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Gelegen op een terrein van ca. 3,5 hectare met een panoramisch uitzicht ligt dit fraaie huis. Het bestaat uit 2 delen. Het eerste deel bestaat uit een entree, woonkamer, bibliotheek, werkkamer, keuken met een eet gedeelte en een badkamer met een wc.
€745.000

Type 8EL - nr. 116

Friesland, Netherlands

4Slaapkamer
2Badkamer
29Picture
€199.500

0 Slaapkamers Woning Perceel in Sierrezuela (Mijas)

Malaga, Spain

0Slaapkamer
0Badkamer
8Picture
€105.750

Karakteristiek huis

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
29Picture
Bijzonder aanbod voor liefhebbers van de 'oude natuurstenen' panden en het prima vinden om in een gehucht ze zitten: Op enkele kilometers van Buis les Baronnies, in natuur van de Drôme en bij de Mont Ventoux, ligt deze natuurstenen bastide uit de XIX-e eeuw, volledig gerestaureerd en met 155 m
€378.000

Villa in perfecte staat met zeezicht

Canarische eilanden, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
25Picture
€265.000
6745 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.