26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Woning met eigen solarium in El Raso, Guardamar

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Modern woningproject gelegen in het residentiële gebied van El Raso Guardamar, juist naast het natuurpark Las Lagunas de La Mata en op slechts 10 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar.
€175.000

Villa

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
17Picture
€359.000

Penthouse

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
16Picture
€370.000

Prachtige benedenwoning in besloten resort, Rojales.

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
23Picture
Prachtige benedenwoning met tuin in een besloten resort met gemeenschappelijk zwembad en groene zones. De woning van 73m2 heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een salon- eetkamer, een terras en een keuken. Dit op een perceel van 150m2. Geconstrueerd met zeer goede bouwmaterialen.
€145.000

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
€335.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Deze type villa kan worden gebouwd op verschillende percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid. De percelen zijn gelegen nabij winkels, restaurants en bars, maar ook de stranden en de golfbaan La Marquesa zijn gemakkelijk te bereiken.
€228.310

Villa Nieuwbouw

Leiria, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
Rustig gelegen villa met prachtig zicht
€290.000

Penthouse

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
20Picture
€550.000

Spectaculaire 4 slaapkamer villa in Costa Blanca Noord te koop

Alacant, Spanje

4Slaapkamer
5Badkamer
13Picture
Deze unieke 4 slaapkamer off plan villa is gelegen in Benitachell, Costa Blanca Noord, Spanje. Deze indrukwekkende woning biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee.
€2.813.507
6584 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.