4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Appartement

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€225.000

Bungalow

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€220.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Op enkel 200 meter van het strand in Torrevieja wordt dit moderne appartementen complex gebouwd. Er zijn verschillende woningtypes beschikbaar, dit model bevat 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woon- / eetkamer en een moderne keuken.
€285.000

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
€275.000

New built Apartment, Desert Springs Golf Resort, Cuevas del Almanzora, Costa Almeria, 247LS

Almería, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
9Picture
Apartment for Sale direct from the Developer!This classic two bedroom first floor Apartment is located at the Desert Springs Resort within a spanish style courtyard with communal swimming pool.
€149.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€310.000

6 villa's in Obidos

Silver Coast, Portugal

4Slaapkamer
3Badkamer
6Picture
€250.000

Villa met privézwembad in Las Colinas Golf

Alicante, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Schitterende luxe villa gelegen in het exclusieve resort Las Colinas Golf. Een exclusieve woonwijk, waar rust, veiligheid en privacy gegarandeerd zijn in een prachtig mediterraan bos, Las Colinas Golf biedt haar bewoners een prachtige natuurlijke omgeving met uitzicht op zee.
€645.000

Luxe woning - Groene omgeving - Zeezicht

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
27Picture
De laatste woning van een project van 8 vrijstaande woningen in het groene achterland van Benidorm. Het betreft het achterste kavel van een privéweg met een groot oppervlakte tussen de pijnbomen.
€455.000
6753 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.