4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Villa

Algarve, Portugal

0Slaapkamer
3Badkamer
5Picture
€821.300

Villa Nieuwbouw

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
5Picture
Diverse nieuwbouwvilla's op een prachtige locatie, zie de brochure voor meer info.
€500.000

Appartement

Murcia, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€176.900

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

1Slaapkamer
1Badkamer
9Picture
Fantastisch gelegen appartement in uitstekende staat met oogverblindend zeezicht.
€138.000

Costa del Sol

Malaga, Spain

11Slaapkamer
7Badkamer
13Picture
Een prachtige villa op een perceel van 12.000 m2 in een rustige en bevoorrechte omgeving, waar u uw blik kunt verliezen in de prachtige landschappen eromheen.Ruime en stijlvolle kamers, met zeven slaapkamers op de bovenverdieping, welke overal ruimte en comfort bieden.
€1.300.000

Appartement Bestaande bouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
12Picture
€129.950

Wooden House

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
0Badkamer
12Picture
€42.545

Appartement Bestaande bouw

Faro, Portugal

2Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€399.950

Costa del Sol

Malaga, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Nieuw project gelegen naast de golfbaan van Benalmádena, beschut door de bergen van Benalmádena met uitzicht op de Middellandse Zee.
€206.000
6753 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.