4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

De start van uw zoektocht naar een tweede huis

Droomt u wel eens van een huis onder de warme Spaanse zon? Of liever een rustieke en gezellige chalet met zicht op de besneeuwde Oostenrijkse bergen? U wilt graag een woning aankopen aan de andere kant van de wereld om daar heerlijk te gaan genieten, maar u weet niet goed hoe eraan te beginnen? Dan is het hoog tijd om van uw dromen werkelijkheid te maken. Met een bezoek aan de Second Home Beurs in Utrecht zet u alvast een stap in de goede richting!

Meer dan 140 exposanten en 25 landen vertegenwoordigd

De Second Home Beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wie graag inspiratie wil opdoen voor een tweede woning of concrete plannen heeft om een villa, appartement of chalet aan te kopen in binnen- of buitenland kan er terecht bij meer dan 140 makelaars en projectontwikkelaars. Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje blijven de toplanden voor de aankoop van een vakantiewoning. Maar ook bestemmingen à la Griekenland, Oostenrijk, Turkije, Zuid-Afrika, Kaapverdische Eilanden en zoveel meer zullen niet ontbreken. In totaal zijn maar liefst 25 landen vertegenwoordigd op de beurs. Kortom, u vindt gegarandeerd wat u zoekt op de Second Home Beurs!

Alle informatie over de aankoop van een vakantiewoning

Tijdens de Second Home Beurs kunt u dagelijks diverse lezingen en presentaties van deskundigen bijwonen. Aan de aankoop van een tweede woning zijn immers heel wat aspecten verbonden waarmee u rekening dient te houden. Wist u bijvoorbeeld dat ieder land zijn eigen fiscale en juridische wet- en regelgeving hanteert? Het is goed om u hierover nauwkeurig te informeren voordat u vastgoed in het buitenland aanschaft. Vraagt u zich af hoe u een tweede huis moet verhuren, en wat de mogelijkheden zijn op vlak van financiering? Ook dit komt u te weten tijdens de Second Home beurs. Met al deze nuttige informatie en handige tips bent u helemaal klaar om over te gaan tot de aankoop van uw droomwoning.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.