Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

FAQ - Adverteren

Veel gestelde vragen over adverteren

Hoe werkt het

In tegenstelling tot veel andere portal websites hanteren wij geen abonnementskosten, maar kiezen voor een "no cure - no pay" model waarbij je uitsluitend betaalt als je leads ontvangt. Na het plaatsen van een advertentiebudget van € 350,- kun je onbeperkt woningen toevoegen. Op deze manier bieden wij een laagdrempelige manier om jouw woningen te adverteren met de focus op Belgische en Nederlandse markt. 

 

Adverteren in 4 stappen

Stap 1:  Plaats budget
Via de pagina Saldo heb je de mogelijkheid om budget te plaatsen. Dit budget wordt gebruikt om de leads die je ontvangt in rekening te brengen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere producten die je kunt afnemen. Deze staan hieronder vermeld.

 

Stap 2: Plaats je woningen
Via de woningen manager kun je eenvoudig woningen plaatsen. Voor de beste resultaten vul je alles volledig in en gebruik je professionele foto's. Geautomatiseerd plaatsen kan eventueel met een XML-feed.

 

Stap 3: Extra promotie
Voordat je de woning online plaatst is er nog de mogelijkheid om de woning extra onder de aandacht te brengen. Dit kan doormiddel van een “topwoning” of een post op de Facebook pagina’s van de Second Home Beurs in Nederland en België.

 

Stap 4: Leads ontvangen
Nu je woningen online staan is de kans groot dat je aanvragen gaat ontvangen. Als je een aanvraag ontvangt, ontvang je hierover een bericht per email. In de leadmanager vind je alle leads die voor jou zijn binnen gekomen. 

 

 

Producten

Woning activeren -  Gratis
Het plaatsen van een woningen is gratis.

 

Informatie aanvraag - 35 credits
Als je woningen online staan ontvang je waarschijnlijk informatie aanvragen van potentieel geïnteresseerden. Een informatie aanvraag bevat naam, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele opmerkingen van de koper.

 

Afspraak op Second Home Beurs - 35 credits
Als je als exposant deelneemt aan één van de Second Home Beurzen hebben website bezoekers de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Deze aanvraag bevat naam, telefoonnummer, e-mailadres, dag, tijdstip en eventuele opmerkingen van de koper. 

  

Top woning (25.000 views) - 25 credits
Wil je jouw woningen meer onder de aandacht brengen dan is er mogelijkheid om er een “topwoning” van te maken. De woning wordt dan prominenter getoond in het aanbod. Daarnaast zal de woning ook zichtbaar worden op de homepage en de landspecifieke pagina’s die relevant zijn voor de woning.

 

Woning delen via Facebook - Nederland - 45 credits
Wil je de woning extra onder de aandacht brengen in Nederland? Kies dan voor dit product en toon je woning aan de volgers van de Facebook-pagina: Second Home Beurs. Het moment van plaatsing zal door ons bepaald worden op basis van beschikbaarheid.

 

Woning delen via Facebook - België  - 45 credits
Wil je de woning extra onder de aandacht brengen in België? Kies dan voor dit product en toon je woning aan de volgers van de Facebook-pagina: Second Home Belgium. Het moment van plaatsing zal door ons bepaald worden op basis van beschikbaarheid.

 

XML support - 90 credits
Wij bieden makelaars de mogelijkheid om woningen automatisch te plaatsen via een XML. De kosten voor het tot stand brengen van deze koppeling zijn 90 credits.
 

Kwaliteit van leads - Misbruik melden

Door het hanteren van een No cure - No pay businessmodel kunnen wij de kosten voor het plaatsen van woningen laag houden. Tevens verplichten wij adverteerders niet om een duur abonnement bij ons af te sluiten. Wij streven uiteraard naar kwalitatief hoogwaardige leads. Toch kan het een keer voorkomen dat iemand een “test-aanvraag“ doet. Als je een dergelijke aanvraag ontvangt is er in de leadmanager de mogelijkheid om “misbruik te melden”. Wij ontvangen dan een bericht en zullen de lead onderzoeken. Als de melding gegrond is zullen wij de lead crediteren.

 

Wij zullen leads niet crediteren:

- Wanneer iemand besluit geen woning te kopen.
- Wanneer interesse in de woning nog niet zo concreet is of het aankooptermijn lang is.
- Iemand de voorkeur heeft uitsluitend per telefoon of mail gecontacteerd wenst te worden.
- Wanneer er geen reactie is op email of telefoon.
- Er geen afspraak op de beurs tot stand kan komen.
- De woning inmiddels al verkocht is.
 

Om de kwaliteit van leads te meten ontvangen alle aanvragers na 48 uur een email met een aantal vragen over het eerste contact. Steekproefgewijs worden leads door ons na gebeld om de kwaliteit te meten.  

 

Kan ik ook banners plaatsen op jullie website

Ja, dit kan via Google Adwords. Hierin kun je een display campagne starten en deze targetten op het gewenste domein. (www.secondhome.nl of www.secondhome-expo.be)

Ik wil mijn woningen adverteren in jullie nieuwsbrieven

Woningen worden met marketing-automation automatisch in nieuwsbrieven geplaatst. Website bezoekers die een profiel hebben aangemaakt ontvangen regelmatig nieuwsbrieven met aanbod aangepast op hun profiel.

Hoe kan ik mijn account beëindigen?

Stuur even een email naar info@secondhome.nl of gebruik het formulier op deze website.

Worden leads die niet goed zijn door jullie gecrediteerd?

Spam en test aanvragen zullen door ons gecrediteerd worden als hier door de gebruiker melding van wordt gemaakt. Ons standpunt over kwaliteit van leads lees je hierboven.

Verleggen jullie de BTW voor bedrijven?

Ja, voorwaarde is wel dat er een geldig BTW nummer is ingevuld bij de factuurgegevens in het profiel. OF je BTW nummer geldig is voor het verleggen van BTW kun je controleren bij VIES. Daarnaast factureren wij vanuit Nederland, dus het verleggen van BTW is alleen mogelijk voor Europese bedrijven buiten Nederland.  

What are the requirements to upload my properties through XML?

Your XML needs to contain the following information:

 

 

 

If you have any questions, please contact us. 

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult BV
Schoudermantel 9
3981 AE Bunnik
T +31(0)30 888 78 77
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden