Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

FAQ - Adverteren

Veel gestelde vragen over adverteren

Hoe werkt het

Voor particulieren hebben wij een pakket samengesteld om je woning uitgebreid onder de aandacht te brengen voor de verkoop. Je vakantiewoning promoten kan voor € 149 per woning, per jaar. Je woning wordt weergegeven op de website in Nederland & België. 

 

Adverteren in 4 stappen

Stap 1: Plaats je woning
Via de woning manager kun je eenvoudig een woning plaatsen. Voor de beste resultaten vul je alles volledig in en gebruik je professionele foto's. 

 

Stap 2: Extra promotie
Na het plaatsen van de woning, is er nog de mogelijkheid om de woning extra onder de aandacht te brengen. Dit kan doormiddel van een “topwoning” of een post op de Facebook pagina’s van de Second Home Beurs in Nederland en België.

 

Stap 3:  Plaats budget
Via de pagina Saldo heb je de mogelijkheid om de woning online te zetten door de betaling van € 149 te voldoen.  

 

Stap 4: Leads ontvangen
Nu je woningen online staan is de kans groot dat je aanvragen gaat ontvangen. Als je een aanvraag ontvangt, ontvang je hierover een bericht per email. In de leadmanager vind je alle leads die voor jou zijn binnen gekomen. 

 

 

 

Producten

Woning activeren -  149 credits
Het plaatsen van een woning kost 149 credit. De woning blijft één jaar online staan. Binnen dit jaar kun je de woning eventueel handmatig aanpassen. 

 

Top woning (25.000 views) - 25 credits
Wil je jouw woningen meer onder de aandacht brengen dan is er mogelijkheid om er een “topwoning” van te maken. De woning wordt dan prominenter getoond in het aanbod. Daarnaast zal de woning ook zichtbaar worden op de homepage en de landspecifieke pagina’s die relevant zijn voor de woning.

 

Woning delen via Facebook - Nederland - 45 credits
Wil je de woning extra onder de aandacht brengen in Nederland? Kies dan voor dit product en toon je woning aan de volgers van de Facebook-pagina: Second Home Beurs. Het moment van plaatsing zal door ons bepaald worden op basis van beschikbaarheid.

 

Woning delen via Facebook - België  - 45 credits
Wil je de woning extra onder de aandacht brengen in België? Kies dan voor dit product en toon je woning aan de volgers van de Facebook-pagina: Second Home Belgium. Het moment van plaatsing zal door ons bepaald worden op basis van beschikbaarheid. 

Kan ik mijn geld terug krijgen?

Nee, u betaalt per jaar en ook als de woning niet verkocht is geven wij geen geld terug. 

Mijn woning is verkocht, wat nu?

Van harte gefeliciteerd met de verkoop van de woning! Stuur even een email om de woning te verwijderen naar info@secondhome.nl of gebruik het formulier op deze website. 

Zijn er extra promotiemogelijkheden?

Naast de presentatie op de website online in Nederland en België is het mogelijk om uw woning extra onder de aandacht te brengen door uw woning premium te maken. Tevens is het mogelijk om uw woning via de Facebook pagina van Second Home extra onder de aandacht te brengen.

Waar is mijn woning zichtbaar?

Jouw woning is zichtbaar op 3 plaatsen:

  1. Op de websites secondhome-expo.be en secondhome.nl
  2. In de Second Home Magazines die overhandigd worden aan alle beursbezoekers (behalve Maastricht)
  3. Op de wand met woningen op de verschillende Second Home beurzen.
Ik krijg geen reactie op mijn woning?

Vervelend dat er geen reacties op je woning komen. Natuurlijk hoeft er maar 1 iemand tussen te zitten die interesse heeft. Hieronder extra tips voor een betere weergave van je woning:

1. Plaats duidelijke foto's in goede kwaliteit van de woning in goede kwaliteit. Vergeet geen foto's te plaatsen van de buiten- en binnenkant van de woning. 

2. Een omschrijving van de woning en omgeving mag natuurlijk niet ontbreken. Bij voorkeur in het Nederlands en Engels. 

3. Er kan een video geplaatst worden voor een beter beeld van de woning en/of omgeving van de woning.

4. Noteer uw contactgegevens zo volledig mogelijk. Zoals uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. 

5. Controleer of de locatie van de woning goed zichtbaar is.

 

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult BV
Schoudermantel 9
3981 AE Bunnik
T +31(0)30 888 78 77
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden