Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Handleiding - Particulier

Een handleiding voor het online plaatsen van je woning of appartement

Hoe werkt het

Wij hebben een pakket samengesteld om je woning uitgebreid onder de aandacht te brengen voor de verkoop. Je vakantiewoning promoten kan bij ons voor €275 per woning, per jaar. Je woning wordt weergegeven op de website in Nederland & België. Daarnaast word je woning gepresenteerd in het beursmagazine en op alle Second Home Beurzen gepresenteerd op een speciale stand met al het particuliere aanbod.


STAP 1: ACCOUNT AANMAKEN

1. Ga naar onze website en klik rechtsboven ‘Vakantiewoning verkopen’

2. Voor meer informatie klik hier.

3. Aanmelden

4. Voer je persoonlijke gegevens in en klik vervolgens op volgende.

5. Start met adverteren. Zet een vinkje als dezelfde informatie gebruikt mag worden voor op de factuur, of vul nieuwe gegevens in, en klik vervolgens op volgende. 

6. Privacy voorwaarden aanvinken en vervolgens opslaan om de registratie te voltooien. Je ontvangt een mail op het door jou ingegeven e-mailadres om de aanmelding te bevestigen. Het kan zijn dat het even duurt voordat je deze mail ontvangt en ook kan het zijn dat deze mail in de map ‘ongewenst’ of ‘spam’ staat.

7. Door op de link in de mail te klikken, is het mogelijk om je inloggegevens aan te maken.

8. Wachtwoord aanmaken. Let goed op de beschrijving waar het wachtwoord aan moet voldoen. Na het invullen verschijnt er onder het scherm de melding: het nieuwe wachtwoord is aangemaakt, je kan nu inloggen. Vervolgens opent de pagina om in te loggen. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in en klik op de blauwe knop aanmelden.

 

STAP 2: WONING ONLINE PLAATSEN

1. Hieronder een overzicht van het dashboard. Veel onderdelen in het dashboard zijn niet van toepassing.

Om een woning online aan te plaatsen klik je links in het menu op ‘Woningmanager’.

dashboard particulier

2. Vervolgens klik je rechtsonder in het scherm op de blauwe ronde button met het + teken om een woning toe te voegen. 

3. Op deze pagina kun je eenvoudig je vakantiewoning toevoegen. Gebruik goede foto’s en vul alles volledig in om de response te verhogen. De eerste foto zal ook worden gebruikt in het zoekoverzicht, dus plaats de beste foto als eerste! Klik hier voor een voorbeeld presentatie online.

4. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Let op! Vergeet geen vinkje te zetten of de getoonde locatie op de kaart juist is. 

Het is niet verplicht om het adres en postcode in te vullen.

locatie particulier

5. Kies onderaan de pagina voor "Woning gelijk online zetten" en/of kies eventueel voor extra promotiemogelijkheden.

6. Klik vervolgens op woning opslaan. Er zal een betaalscherm openen om het verschuldigde bedrag te betalen. Zodra de betaling succesvol is, zal de woning direct online komen. 

 

STAP 3: WONING AANPASSEN

Uiteraard is het mogelijk om uw woning aan te passen. Ga in het dashboard terug naar woningmanager en klik vervolgens rechts op het potloodje. Gegevens aangepast? Klik onderaan op woning opslaan en uw woning zal weer online staan.

woning aanpassen particulier

STAP 4: LEADS ONTVANGEN

Nu je woningen online staan is de kans groot dat je aanvragen gaat ontvangen. Als je een aanvraag ontvangt, ontvang je hierover een bericht per email. In de leadmanager vind je alle leads die voor jou zijn binnen gekomen. 

 

STAP 5: EXTRA PROMOTIEMOGELIJKHEDEN

Na het plaatsen van de woning, is er nog de mogelijkheid om de woning extra onder de aandacht te brengen. Dit kan doormiddel van een “topwoning” of een post op de Facebook pagina’s van de Second Home Beurs in Nederland en België.

 

1. Woning activeren -  275 credits
Het plaatsen van een woning kost 275 credit. De woning blijft één jaar online staan. Binnen dit jaar kun je de woning eventueel handmatig aanpassen. 

2. Top woning (25.000 views) - 25 credits
Wil je jouw woningen meer onder de aandacht brengen dan is er mogelijkheid om er een “topwoning” van te maken. De woning wordt dan prominenter getoond in het aanbod. Daarnaast zal de woning ook zichtbaar worden op de homepage en de landspecifieke pagina’s die relevant zijn voor de woning.

3. Woning delen via Facebook - Nederland - 45 credits
Wil je de woning extra onder de aandacht brengen in Nederland? Kies dan voor dit product en toon je woning aan de volgers van de Facebook-pagina: Second Home Beurs. Het moment van plaatsing zal door ons bepaald worden op basis van beschikbaarheid.

4. Woning delen via Facebook - België  - 45 credits
Wil je de woning extra onder de aandacht brengen in België? Kies dan voor dit product en toon je woning aan de volgers van de Facebook-pagina: Second Home Belgium. Het moment van plaatsing zal door ons bepaald worden op basis van beschikbaarheid. 

 

STAP 6: WONING VERKOCHT EN VERWIJDEREN

Van harte gefeliciteerd met de verkoop van je woning! De woning verwijderen is mogelijk door in woningmanager, rechts op de prullenbak te klikken. De woning is nu definitief van de website.

 

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Second Home Beurs

T +31(0)30 888 78 77
E anouk@secondhome.nl

 

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult BV
Schoudermantel 9
3981 AE Bunnik
T +31(0)30 888 78 77
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden