Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Slowakije

Heerlijk wonen in Centraal-Europa

Een huis kopen in Slowakije is een slimme zet voor mensen die houden van wintersport. In Slowakije is het namelijk een stuk goedkoper om te wintersporten, dan in landen als Oostenrijk en Zwitserland. De zomers zijn echter ook heel fijn en er is een hoop te doen in Slowakije. Dus kijk eens verder dan Spanje, Frankrijk of Portugal en neem eens een kijkje in het prachtige Slowakije.

Een huis kopen in Slowakije: waar begin ik

Een vakantiewoning kopen in Slowakije is een grote stap die vaak samen gaat met een flinke som geld. Daarom is het heel belangrijk om eerst een goede lijst met eisen te maken. Waar moet het huis aan voldoen? Denk hierbij eerst aan de regio. Slowakije is een klein land en elke regio heeft zo zijn voordelen en nadelen. Slowakije is omringd door andere landen, dus een woning aan de zee is helaas niet mogelijk. Wel heb je de mogelijkheid om te skiën of snowboarden op een van de mooie wintersportgebieden in Slowakije. 

Welk type huis wil ik kopen in Slowakije

Naast de regio is het belangrijk een keuze maken omtrent het type huis. Ben je opzoek naar een appartement, een villa of wil je zelf een huis opknappen? Een andere belangrijke vraag is met welk doel je het huis in Slowakije wil kopen. Gaat het puur om gebruik voor eigen vakanties, of misschien wil je er wel permanent gaan wonen. Je kan er ook voor kiezen om een huis in Slowakije te kopen voor het rendement. Bij het laatste geval is het belangrijk om uit te zoeken wat potentiële huurders zoeken. Uiteindelijk wil je het huis dan zoveel mogelijk verhuren. Eigenschappen van het huis zullen dan dus moeten aansluiten op wensen van huurders. 

Een huis kopen in Slowakije, bekijk het aanbod.

Laat je informeren over het kopen van een huis in Slowakije

Bij het kopen van een huis in Slowakije kan het wel eens lastig zijn om direct alles duidelijk op een rijtje te krijgen. Hoe zit het namelijk met de regels qua hypotheek in Slowakije? Op de beurs van Second Home kan jij terecht bij makelaars uit Slowakije. Zij kunnen jou vertellen over de mogelijkheden en bieden hulp bij jouw zoektocht.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden