Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Turkije

de plek voor jouw droomhuis

Een huis kopen in Turkije is een droom voor vele. Turkije is een land met een rijke historie en prachtige natuur. Zo kan je prachtig wonen aan bijvoorbeeld de Middellandse of Egeïsche zee. Dus wil je een vakantiewoning kopen in Turkije, lees dan snel verder

Wat maakt Turkije zo’n geschikt land om een tweede woning te kopen?

Turkije is veel meer dan een all-inclusive vakantieland. Het is een land met heerlijk eten, een gastvrije cultuur en prachtige bezienswaardigheden. Daarnaast is een vakantiehuis in Turkije is goedkoper dan je denkt. Voor nog geen twee ton heb je al een vrijstaande woning met zwembad. Ook het leven in Turkije is een stuk goedkoper dan in Nederland. Je hoeft dus geen gespekte bankrekening te hebben om in Turkije een tweede bestaan op te bouwen.

Een huis kopen voor eigen gebruik, of toch verhuren?

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning of juist naar een appartement? In Turkije is er een breed aanbod aan woningen. Een tweede woning in Turkije kan een plek zijn om alle drukte even te ontvluchten, of een manier om wat extra’s te verdienen. Bij het kopen om te verhuren is het belangrijk dat je rekening houdt met de behoeftes van de huurder. De locatie en activiteiten in de buurt zijn hier vaak doorslaggevend voor. Wanneer je een huis voor eigen gebruik koopt, zijn alleen jouw behoeftes en die van je partner belangrijk.

Een huis in Turkije kopen. Meer dan 100 vakantiewoningen te koop

Laat je informeren over het kopen van een huis in Turkije

In Turkije gelden natuurlijk andere regels op het gebied van vastgoed kopen dan in Nederland. Om te voorkomen dat jij tegen problemen aanloopt met het kopen van een tweede huis in Turkije kun je verschillende makelaars op de beurs van Second Home spreken. Deze Turkse makelaars kunnen jou helpen bij de zoektocht naar een tweede huis in Turkije. Zij kunnen jou meer vertellen over bijvoorbeeld de wetgeving in bepaalde regio’s. Kijk op de website van Second Home naar het aanbod in Turkije en maak een afspraak met een van de aanbieders op de beurs.

Is je ook toch gevallen op een ander land. Wil je bijvoorbeeld een huis kopen in Spanje of een chalet in Oostenrijk. Onder het aanbod op deze website vind je voldoende aanbod om het vakantiehuis van je dromen te vinden. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden