Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Bezoek de Second Home Beurs

4 - 6 oktober 2024, Brabanthallen Den Bosch

Alles over investeren in een vakantiewoning

Op zoek naar een aantrekkelijk alternatief voor sparen en beleggen? Vakanties in binnen- en buitenland blijven ongekend populair. Zelf investeren in een vakantiewoning is dichterbij dan je denkt. Deskundigen uit ruim 25 landen informeren u over de mogelijkheden van een vast of flexibel jaarlijks rendement (oplopend tot 7% of meer) en over verhuur, beheer en de financiering van een tweede woning.


MEER OVER DE BEURSRegistreer 2 gratis TICKETS

 

Waarom investeren in een vakantiewoning?

Toekomst bestendige investering
Vakanties blijven ongekend populair. Het aantal vakanties blijft groeien. Alleen al in Nederland groeit het aantal vakanties naar 44 miljoen per jaar in 2030. Met name door de groei van het aantal 65+-ers neemt het aantal korte vakanties toe.

Aantrekkelijke investeringsmogelijkheden

  • Vast jaarlijks rendement; er zijn verschillende projecten in binnen- en buitenland voor het kopen van vakantiewoning of appartement inclusief verhuur- en beheerconcept met een gegarandeerd rendement, bijvoorbeeld 10 jaar lang 5% per jaar.
  • Flexibel rendement; deze vorm biedt meer mogelijkheden voor eigen gebruik. Het rendement is afhankelijk van de bezetting.
  • 100% eigen gebruik; natuurlijk kunt u ook investeren in een tweede woning om zelf van te genieten en te verhuren wanneer het u uitkomt.

Extra voordeel

  • Extra voordeel mogelijk met investering in buitenland; Over de waarde van uw tweede woning in het buitenland betaalt u vaak in Nederland geen vermogensrendementsheffing. U wordt belast in het land van de tweede woning.
  • Investeren is al mogelijk met beperkt eigen vermogen; voor projecten met een verhuur- en beheerconcept is een financiering mogelijk oplopend tot 80% van de woningwaarde.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden