Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Investeren in vastgoed in Spanje

Investeren vastgoed Spanje, een project dat zich terugbetaald
Investeren in vastgoed in Spanje kan u, mits het goed wordt uitgevoerd, een flink rendement opleveren! Het kopen en vervolgens verbouwen van een huis in Spanje is dus zeker iets om over na te denken wanneer u overweegt een (vakantie)huis in Spanje te kopen. Het verbouwen van een bestaande woning kan een investering zijn die uiteindelijk (dubbel en dwars) wordt terug verdiend, en wie wil dat nu niet?

Verbouwen in Spanje
Het verbouwen van een woning in Spanje zal veel mensen afschrikken. We dromen immers van een prachtig huis onder de zon, en niet van een bouwplaats waar bouwvakkers de hele dag aan het timmeren, zagen, hakken en breken zijn. Toch kan het verbouwen van een huis in Spanje vele voordelen met zich meebrengen. U verbouwt het huis niet alleen naar de exacte droomwoning die u in gedachte heeft, u kunt ook nog eens profiteren van een flinke waardevermeerdering van uw investering! Het verbouwen van een woning in Spanje kan namelijk een gouden investering zijn!

Ooit een oud Spaans huisje
In maart wordt deze design villa in Benissa opgeleverd. Nog niet zo lang geleden stond op de plek waar deze prachtige villa zich nu optrekt, een oud Spaans huisje. Het oude Spaanse huisje kon wel een opknapbeurt gebruiken, maar de locatie van deze woning was perfect. De haven van Les Basettes en het strand van Fustera liggen op een steenworpafstand en vanuit het perceel kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op zee…

Nu een prachtige design villa
Dit oude Spaanse huisje werd nog geen jaar geleden verkocht en is door de investeerders in een compleet nieuw jasje gestoken. De oude woning heeft zich inmiddels ontpopt tot een luxe design villa die van alle gemakken is voorzien. In nog geen 7 maanden tijd is de oude woning omgebouwd en momenteel staat er een prachtwoning op een prachtlocatie.

Waardevermeerdering door verbouwing
De verbouwing is momenteel bijna achter de rug en langzaam maar zeker neemt de woning haar nieuwe gedaante aan. Een dergelijke verbouwing is natuurlijk een serieuze investering maar daar krijgen de eigenaars nu wel wat voor terug. Dit oude Spaanse huisje is na de verbouwing namelijk meer dan dubbel zoveel waard geworden! Momenteel staat de woning te koop voor een groter bedrag dan dat het oorspronkelijke huis en de verbouwing samen gekost hebben.

Een succesverhaal
Dit is natuurlijk een succesverhaal. Een schoolvoorbeeld van een investering die zich uiteindelijk (dubbel) terugverdiend. Toch is het niet zo gemakkelijk als dat dit verhaal wellicht doet klinken. Er zijn tal van verschillende factoren die bepalen of het verbouwen van een bestaande woning u uiteindelijk het gewenste rendement oplevert. Goede begeleiding bij het aankopen van een verbouwproject is allereerst van groot belang. Daarnaast is het natuurlijk cruciaal om met een betrouwbaar bouwteam aan de slag te gaan. Het is belangrijk om te kiezen voor partijen die u kunt vertrouwen zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Deze buitenkansjes in het vizier krijgen
Toch is het niet zo dat buitenkansjes als deze zich maar zelden voordoen. In Spanje vindt u regelmatig woningen die uitermate geschikt zijn om te verbouwen en vervolgens met winst te verkopen. Het is natuurlijk de kunst om deze buitenkansjes in het vizier te krijgen. Regelmatig het internet afspeuren om te bekijken of uw verbouwproject er tussen zit is een belangrijke tip die we u willen meegeven. Natuurlijk bestaan er ook partijen waaraan u uw wensen kenbaar kunt maken, zodat zij voor u op zoek gaan naar een verbouwproject dat bij u past.

Bron: Mediterraan Wonen

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een nieuwbouwwoning kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje is populair. Veel mensen dromen van een eigen plek onder de Spaanse zon. Een plek waar je op je eigen terras kunt genieten van een vers gezette café con leche terwijl de ochtendzon de dag verwelkomt.

Bekijk

Hoe vind je de beste locatie voor je huis in Spanje?

In dit blog geven we tips en advies over hoe je de beste plek vindt om te wonen in Spanje.

Bekijk

Subsidie op zonnepanelen in Spanje. Hoe zit dat?

Zonnepanelen op je huis in Spanje. Hier vind je alle subsidieregelingen op een rij

Bekijk

NIE-nummer Spanje: wat is het en hoe vraag ik het aan?

In dit artikel leggen we uit wat het NIE-nummer is, waar je het voor nodig hebt en hoe je hem aanvraagt

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden