Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Particuliere vakantiehuisjes

Een vakantiewoning kopen van een particulier

Particuliere vakantiehuisjes te koop

Een vakantiewoning kopen kunt je doen bij een makelaar of bij een particuliere verkoper. Lees meer over de voor- en nadelen van het kopen van vakantiewoning bij een particulier. Op internet worden op diverse websites waaronder op deze site particuliere vakantiehuisjes te koop aangeboden. Een goede start om de start naar uw nieuwe vakantiewoning te beginnen.

U wilt een vakantiewoning kopen maar voordat u zover bent moet u eerst een paar belangrijke keuzes maken. Uiteraard is de locatie van uw vakantiewoning een belangrijke stap. Daarnaast is het doel dat u heeft met de woning. Koopt u de vakantiewoning puur voor eigen genot? Of heeft u het idee om de vakantiewoning te verhuren en hier rendement uit te halen.

Al met al niet hele moeilijke vragen, waar u waarschijnlijk gemakkelijk antwoord op kunt geven. Vervolgens komt de vraag bij wie u de vakantiewoning gaat kopen. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen bij een van de vele aanbieders van vakantiehuizen in binnen- en buitenland. U vindt een groot aantal gerenommeerde aanbieders op de Second Home Beurs. Een goede keuze, zeker als u verder niet thuis bent in de wet- en regelgeving en het aankoopproces van een vakantiewoning in het buitenland.

particuliere-vakantiehuis-kopen

Vakantiewoning kopen van een particulier

Naast het kopen van een vakantiehuis bij een makelaar heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen bij een particuliere aanbieder. Het kopen van een vakantiehuis van een particulier heeft zowel voor als nadelen. Zeker op het gebied van kosten en onderhandelingsruimte kan het soms interessant zijn om te kopen van een particulier. Daarnaast kan de verkopende partij u wegwijs maken in de regio van de vakantiewoning. Als u een vakantiewoning koopt van een particulier is het raadzaam dat u zich laat begeleiden als u niet thuis bent in het land waar u de vakantiewoning gaat kopen. Dit is ook aan te raden als u zelf de taal niet spreekt en niet op de hoogte bent van de wet- en regelgeving.

Aanbod particuliere vakantiehuisjes

Op internet zijn diverse websites met particuliere vakantiehuisjes. Ook op deze website is er een redelijk aanbod. Het aanbod vakantiewoning kunt u hier bekijken. Als u zelf u vakantiewoning wilt verkopen kan dat via deze website. U woning wordt dan aangeboden op secondhome.nl en secondhome-expo.be. Tevens zal de woning actief op de Second Home Beurs worden aangeboden vanaf een stand met particulier aanbod. Ook in het beursmagazine is de woning terug te vinden.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden