Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Veilig naar de Second Home Beurs

Maatregelen voor de veiligheid van onze bezoekers

Na het niet doorgaan van de voorjaarseditie mogen we dit najaar weer organiseren. Dat doen we natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier. Door slimme maatregelen krijg je alle ruimte om veilig in gesprek te gaan met makelaars en experts.

 

1-5-meter

Brede gangpaden

De gehele beurs is zo ingericht dat je overal anderhalve meter afstand kunt houden. Dat geldt voor de stands, de gangpaden. Maak er gebruik van en gun elkaar de ruimte de beursvloer rustig te ontdekken.

one-way

Eénrichting

Omdat alle gangpaden bestaan uit twee van elkaar gescheiden éénrichtingspaden, kun je veilig lopen zonder tegenliggers. Wilt je van route veranderen? Stap dan van het looppad af en gebruik de zone tussen de gangpaden om je route te bepalen. 

timeslots

Tijdslots

Om bezoekersstromen te kunnen reguleren zijn de beursdagen opgeknipt in 3 tijdslots. In totaal zijn er dus 9 dagdelen om de beurs te bezoeken. In het registratieproces zal worden aangegeven wanneer een slot druk of vol is. Het is niet verplicht de beurs te verlaten als het tijdslot voorbij is.
Tijdslot 1: 9.00 - 12.00 
Tijdslot 2: 12.00 - 15.00
Tijdslot 3: 15.00 - 18.00 

online-registratie

Online registratie

Om de Second Home Beurs te kunnen bezoeken ben je verplicht je online te registreren. Dit kan in de periode voor de beurs, maar ook op de beurs. Deze online registratie is noodzakelijk om online de gezondheidscheck uit te kunnen voeren.

online-triage

Online triage / Gezondheidscheck

Om de gezondheid van onze bezoekers te waarborgen zijn wij verplicht alle bezoekers een aantal vragen te stellen met betrekking tot hun gezondheid. In de dagen voor je bezoek ontvang je van ons een email met een uitnodiging om deze vragen in te vullen. Na het invullen van deze vragen ontvang je het E-ticket om de beurs te bezoeken. Gegevens van deze check zullen niet worden opgeslagen in verband met de geldende AVG regels. 

Richtlijnen voor bezoekers

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit daarom vragen we ook onze bezoekers om een aantal richtlijnen te volgen. Ze zullen je inmiddels bekend voorkomen, maar we noemen ze toch nog een keer:

1-5-meter

Social Distancing

Wij verzoeken je vriendelijk om steeds 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers van de Second Home Beurs.

no-contact

Vermijd fysiek contact

Probeer fysiek contact te vermijden. Wij verzoeken je om geen handen te schudden, iemand te kussen of iemand te omhelzen.

stay-home

Bij ziekte, blijf thuis

Hoe graag we je ook willen verwelkomen op de Second Home Beurs. Wij vragen je respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Ben je ziek? Heb je milde symptomen van een verkoudheid of koorts blijf dan thuis. 

RIVM richtlijnen

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor jouw beursbezoek van belang zijn dan berichten wij je daarover.

 

Impressie

 setup-covid-19

setup-covid-19-2


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden