Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen in Bulgarije

De onontdekte parel van het oosten

Een huis kopen in Bulgarije zal niet de eerste gedachte van veel mensen zijn. Veel mensen denken bij Bulgarije aan vakantiebestemmingen als Sunny Beach, waar alles in het teken staat van drinken en feesten. Maar Bulgarije heeft veel meer te bieden dan je denkt. 

Waarom een huis kopen in Bulgarije?

De zomers in Bulgarije zijn minstens net zo goed als de zomers in alle andere top-vakantielanden. Daarnaast is Bulgarije in vergelijking met landen als Frankrijk en Spanje een stuk goedkoper. Bulgarije heeft ook mooie stranden aan de Zwarte zee, waar je heerlijk kan relaxen. Wat veel mensen niet weten is dat Bulgarije ook goede locatie is voor een wintersportvakantie. 

Een huis kopen in Bulgarije: waar begin ik

Een woning kopen in Bulgarije is een grote stap die vaak samen gaat met een grote som geld. Daarom is het heel belangrijk om eerst een goede wensenlijst te maken. Waar moet het huis dat ik in Bulgarije wil kopen aan voldoen? Denk hierbij eerst aan de regio. Bulgarije is een groot land en elke regio heeft zo zijn voordelen en nadelen. Wil je een woning aan zee kopen of misschien wel in de sneeuw. 

Welk type huis wil ik kopen in Bulgarije

Naast de regio is het belangrijk een keuze maken omtrent het type huis. Ben je opzoek naar een appartement, een villa of wil je zelf een huis opknappen? Een andere belangrijke vraag is met welk doel je het huis in Bulgarije wil kopen. Gaat het puur om gebruik voor eigen vakanties, of misschien wil je er wel permanent gaan wonen. Je kan er ook voor kiezen om een huis in Bulgarije te kopen voor het rendement. Bij het laatste geval is het belangrijk om uit te zoeken wat potentiële huurders zoeken. Uiteindelijk wil je het huis dan zoveel mogelijk verhuren. Eigenschappen van het huis zullen dan dus moeten aansluiten op wensen van huurders. 

een huis kopen Bulgarije, bekijk het volledige aanbod.

Laat je informeren over het kopen van een huis in Bulgarije

Bij het kopen van een huis in Oost-Europa, kan het wel eens lastig zijn om direct alles duidelijk op een rijtje te krijgen. Hoe zit het namelijk met de regels qua hypotheek in Bulgarije? Op de beurs van Second Home kan jij terecht bij makelaars uit Bulgarije. Zij kunnen jou vertellen over de mogelijkheden en bieden hulp bij jouw zoektocht.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden