Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Griekenland

Genieten als een Griekse god

Een huis kopen in Griekenland, ben je op zoek naar vakantiewoning in Griekenland? Dan hebben hebben wij goed nieuws! Een huis kopen in Griekenland is populair en over het algemeen een goede investering te zijn. Griekenland is dan ook een land dat bekend staat om zijn rijke historie en cultuur. Hierdoor reizen jaarlijks zo’n 500.000 Nederlanders) naar het land van de goden. 

Een huis kopen in Griekenland: wat kost dat?

Zoals je weet is Griekenland jarenlang geteisterd door een economische crisis. Deze crisis heeft er ook voor gezorgd dat de prijzen daar lager liggen dan voor een woning in België of Nederland. Griekenland klimt langzaam terug naar het prijsniveau van voor de crisis. Dit betekent dat de prijzen voor woningen en appartementen in Griekenland in de toekomst zullen stijgen. En, dat is goed nieuws voor wie een vakantiewoning wil kopen in Griekenland. 

Koop een huis in Griekenland voor het aantrekkelijke rendement

Je hoorde het waarschijnlijk ook wel eens: ‘Om een huis te kopen in het buitenland moet waarschijnlijk rijk zijn?’’. Een huis kopen in Griekenland kost natuurlijk geld, maar kan ook geld opbrengen. Wanneer je de woning in de periodes dat het leegt staat verhuurt. Huurder zijn vaak bereid om een goede prijs te betalen per week.  Dit is uiteraard wel afhankelijk van de ligging en de faciliteiten in en om de vakantiewoning.

Huis kopen Griekenland, bekijk het volledige aanbod

Waar kopen in Griekenland?

Het grote voordeel van Griekenland, en zeker van de Griekse eilanden, is dat er nog heel wat bouwgronden vrij zijn op prachtige stukken grond aan de kust. Kreta is voor Nederlanders nog steeds een populaire bestemming om een huis te kopen. Dat is ook logisch aangezien dit het grootste eiland is en qua toerisme ook de grootste zon bestemming is. Natuurlijk zijn de eilanden Corfu (Korfoe), Rhodos, Kos en Zakynthos in trek bij de toeristen.

Meer weten?
Wil je ook investeren in Griekenland of wil je een huis kopen in Kreta? Neem dan contact op met een Griekse makelaar die jou haarfijn kan uitleggen hoe de aankoop van Grieks vastgoed in zijn werk gaat. Dit kan eenvoudig via de exposantenlijst of via de aangeboden vakantiehuizen op deze website. Natuurlijk kun je ook altijd de Second Home Beurs bezoeken, hier zijn diverse makelaars met Grieks vastgoed aanwezig. Zij kunnen je alles vertellen over het aankoopproces en hebben tevens alle antwoorden op je vragen. Op de Second Home Beurs is tevens dagelijks een seminar over over ‘Een huis kopen in Griekenland’. Zo ben je binnen 30 minuten op de hoogte van het volledige aankoopproces.

Naast aanbieders van Grieks vastgoed kun je op de Second Home Beurs uiteraard ook terecht als je bijvoorbeeld een huis in Spanje wil kopen of een van de vele andere aanwezige landen. Bekijk hieronder alvast een greep van de recreatiewoningen die te koop worden aangeboden.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden