Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Een Huis kopen in Marbella

Genieten aan de Costa del Sol

Wie interesse heeft om een huis te kopen in de Costa del Sol, is Marbella een absolute aanrader. Marbella is populair en er is altijd wel wat te doen. Tevens is Marbella perfect om te overwinteren. De stad is een belevenis op zich. Wordt verliefd op dit Spaanse dorp met zijn rijke historie. Zonder twijfel een prachtige locatie om een huis te kopen in Spanje

Wat heeft Marbella te bieden?

Het klimaat is zeer aantrekkelijk en wordt beïnvloed door de Middellandse zee. De temperatuur is altijd aangenaam in Marbella. Veel beroemdheden vieren vakantie in Marbella. De haven ligt vol met luxe jachten en dure auto’s in de buurt van de jachthaven. Verschillende discotheken en bars zijn in Marbella te vinden voor een avond uit. Hiervoor is Puerto Banus ook de ideale plek. De oude stad van Marbella beschikt over smalle weggetjes, verschillende pleinen en gebouwen in Moorse stijlen. In de buurt van Marbella zijn twee prachtige nationale parken. De rijke flora en fauna in het nationaal park de Sierra Nevada is zeker een bezoek waard. Tevens behoren de stranden van Marbella tot de mooiste van de Costa del Sol.

Een tweede huis in Marbella

In Marbella zijn er diverse mogelijkheden voor het kopen van een tweede huis. Ga je voor een appartement of een villa? Een vakantiehuis voor eigen gebruik met familie en vrienden? Of is verhuren ook een wens? Moet de woning aan een golfbaan liggen of liever in het centrum? Schakel een makelaar in. Zij kunnen jou helpen bij de zoektocht om jouw ideale woning te vinden.

 Een huis kopen Marbella, bekijk het aanbod woningen in Marbella

Laat je informeren over het kopen van een huis in Marbella

Door het grote aanbod woningen in de Costa del Sol kan het best wel eens lastig zijn om een keuze te maken. Daarnaast zijn er ook een aantal zaken die je moet weten omtrent de regelgeving in Spanje. Op de Second Home Beurs kan je hier meer informatie over vinden en in gesprek gaan met makelaars uit de regio. Zij kunnen jou uiteraard helpen bij de vinden van een vakantiehuis in Marbella.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden